26. júna 2024

Video-Zuzana Dlugošová je advokátska koncipientka známeho sudcu Hrubalu

Zuzana Dlugošová je advokátska koncipientka známeho sudcu Hrubalu

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Priatelia, v týchto dňoch sa mediálne silne brojí proti ministrovi vnútra Šutajovi Eštokovi, ktorý si dovolil zobrať do parády Jána Čurillu a jeho kumpánov.

Ten rozhodol o dočasnom pozbavení výkonu štátnej služby u šiestich príslušníkov polície tak, ako mu to prikazuje príslušný paragraf (na jeho základe musí byť policajt dočasne pozbavený výkonu štátnej služby, ak je dôvodne podozrivý zo spáchania trestného činu).

A teraz nastúpila mainstreamová úderka a aj šéfka „Úradu pre ochranu oznamovateľov protispoločenskej činnosti“ pani Dlugošová, ako je to nezákonné a ako sa bude Čurilla brániť, pretože on má status chránenej osoby a jeho zo zamestnania nemôžno prepustiť ani mu pozastaviť výkon. Nastúpi advokát Kubina a celá armáda novinárov!

Dnes dokonca SASka podala na Šutaja Eštoka trestné oznámenie!

Bum. A teraz k jadru problému. Kto je predsedníčka úradu?

1) Predsedníčka úradu je Zuzana Dlugošová a tá je prosím pekne bývalá poradkyňa Veľvyslanectva USA v oblasti právneho štátu (2014 – 2021). Pracovala pre nich teda do času, kedy vznikol úrad ktorému šéfuje. Ten vznikol vo februári 2021 a tak isto vieme odkiaľ vietor fúkal, aby úrad vznikol.

2) Zákon o tom, že takýto úrad má vzniknúť podpísala Čaputová a Čaputová je – pozor – bývalá advokátska koncipientka u Zuzany Dlugošovej (1.9.2007 – 31.1.2009) !!!

3) Zuzana Dlugošová je tiež bývalá spolupracujúca právnička Nadácie otvorenej spoločnosti a spoločne s dnešnou prezidentkou Zuzanou Čaputovou sú bývalé kolegyňe zo sorosovskej nadácie VIA IURIS.

4) Zároveň Zuzana Dlugošová je advokátska koncipientka známeho sudcu Hrubalu, ktorého názory poznáme!

Stačí takto?


Aký záver je možné teda vyvodiť?

Nielenže v tomto štáte je liberálna kaviareň neuveriteľne prepojená, ale hlavne je úplne jasné, že protispoločenskú činnosť tu vyvíjajú hlavne tie postavy, ktoré stoja za vznikom tohto úradu, ktoré ho riadia a ktoré ho politizujú!

Používajú ho na politický boj bez toho, aby na niečo také mali oprávnenie alebo mandát a vstupujú do boja smerujúceho k očiste polície spôsobom, ktorý jasne ukazuje že o žiadnu očistu im nejde!

Skutočne, tento úrad je zrejme len ďalší kúsok lega mimovládkovej mafie, ktorá vie získať aj Úrad v štáte a pod rúškom ochrany občanov v skutočnosti chráni obvinených a možných budúcich zločincov.

Miro Heredoš


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *