2. júla 2024

Ľuboš Blaha: DLUGOŠOVÁ JE ČAPUTOVEJ ČLOVEK – SME S TEBOU, MATÚŠ!

Ľuboš Blaha: UŽ ZASE MA KÁDEHÁCI IDÚ ODVOLÁVAŤ - OD NUDY ZÍVAM

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Je radosť pozerať, ako minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vytiera podlahu s lipšicovskou chobotnicou – tlieskam

  1. A ešte krajšie je vidieť, aká je táto liberálna chobotnica sebastredná a hlúpa. Oni si fakt myslia, že mi nevieme, kto je kto?
  2. Súd, ktorý rozhodol o policajnom funkcionárovi v protiklade k pokynu ministra vnútra, nie je vecne príslušný – čiže ide o justičnú frašku.
  3. Sudca Kubiš, ktorý o prípade takto škandalózne rozhodol, je bývalý spolužiak Petra Kubinu, ktorý Čurillovcov zastupuje. Aká náhodička
  4. Kubina bol poradcom Zuzany Čaputovej a je dlhoročný spolupracovník Lipšica. Hovorím – chobotnica.
  5. A čo je ešte lepšie v kauze Čurillovcov, najviac ich bráni riaditeľka Úradu na ochranu oznamovateľov protiprávnej činnosti. Istá Zuzana Dlugošová.
  6. Len pripomeňme, že táto pani sa na toto miesto dostala v čase Matovičovo-Hegerovej vlády rovno z americkej ambasády, kde pôsobila ako poradkyňa. Ešte raz – poradkyňa amerického veľvyslanca!
  7. Predtým u Dlugošovej slúžila ako právna koncipientka Zuzana Čaputová. Spolu pôsobili aj vo Via Iuris. A obe dostávali peniažky od Nadácie otvorenej spoločnosti. Ups.
  8. Čiže asi nikoho neprekvapí, že Dlugošová dostala úlohu chrániť Čurillovcov, ktorých sa verejne zastala aj Čaputová, čím pošpinila úrad hlavu štátu.
  9. Čurillovci sú gauneri, ktorí chceli svoju kolegyňu nakopať do p a chceli jej zapáliť auto kanistrom. A týchto obhajuje duo Čaputová – Dlugošová.
  10. Vytvorili temnú štruktúru, ktorou sa chcú zabetónovať pri moci aj napriek tomu rozhodnutiu voličov vo voľbách – je to útok na demokraciu a na štát.
  11. A celé je to neuveriteľne poprepletané na Čaputovú, Lipšica a ich ľudí… Či už hovoríme o Kubinovi a jeho kamošov na súdoch.
  12. Alebo hovoríme o Dlugošovej a jej zázemí na istých ambasádach a sorosovských mimovládkach. Všade z toho trčí Čaputová či Lipšic.
  13. Matúš Šutaj Eštok sa nebál postaviť tejto hrôzostrašnej chobotnici a preto má moju plnú podporu. Je síce politik Hlasu, ale takí sme my v Smere – držíme spolu.
  14. A budeme spoločne robiť všetko preto, aby sme zbavili bezpečnostné zložky spolitizovaných gaunerov, ktorí tu roky perzekuovali opozíciu a porušovali zákon.

Chobotnica je vyplašená. A robí chyby. Jej chápadlá sa prezrádzajú a to je dobre. Spravodlivosť si ich doženie. Všetkých


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *