8. septembra 2024

RIADITEĽOVANIE PÁNA DOKONALÉHO galka

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


RIADITEĽOVANIE PÁNA DOKONALÉHO
Ľubomír Galko, exminister obrany a ešte stále riaditeľ LOT Trenčín sa rád počúva, veľa si ako sám hovorí, pamätá a ešte radšej sa chváli, čo všetko vo funkciách dokázal.
Tá na pozícii v Kauflande nás nezaujíma. O tej na poste ministra obrany SR sa už popísalo dosť. Tá ktorá nás ale zaujíma, je pozícia riaditeľa LOT Trenčín.
V prvom rade treba napísať, že u tohto pána absentuje vzdelanie na vedenie tak špecifického podniku, ako je opravárenský závod LOT Trenčín.


Budem sa opierať o vyjadrenia a materiál, ktorý nedá spávať už ani samotným zamestnancom tejto akciovej spoločnosti, ktorej garantom by malo byť Ministerstvo obrany SR., ako 100 percentný akcionár. Malo… Otázkou je, či práve MOSR si z LOT TN neurobilo práčku financií daňových poplatníkov.
Pán dokonalý tam zatiaľ ešte stále žije z projektov, ktoré zariadil a vybavil niekto iný, ale nie on.
Podľa slov na tlačovke premiéra Fica a ministra obrany Kaliňáka, vedenie pod exministrom Naďom, nevykonalo žiadnu prípravu infraštruktúr, zariadení pre novú leteckú techniku ako F16, UH60 resp.SpartanC27J.


Tu je na mieste sa opýtať pána dokonalého, akým spôsobom pripravil LOTku na prípadné opravy a údržby tejto leteckej techniky. Bolo by na mieste, keby tieto veci vysvetlil aj po odbornej stránke, ak to ale sám dokáže. Bolo by zaujímavé si ho vypočuť, ako by prezentoval svoje projekty a zvýšenie úrovne fungovania podniku, počas jeho fungovania. Toto sú legitímne otázky nie len odborníkov z oboru letectva, ale aj verejnosti.


Nebolo by na škodu, ba priam by bolo povinnosťou nového vedenia obrany dať jednoduchú otázku pánovi ešte stále riaditeľovi, či LOTka neporušila technológiu opravy na lietadle L39, kde vraj GO nevedeli ani poriadne dokončiť. (Nechám ho rozmýšľať, čo na L39 robili…).
Ešte viac sa bude potiť, keď bude mať vysvetliť generálne opravy dvoch vrtuľníkov Mi-17…. Dúfam, že ich pánovi riaditeľovi netreba pripomínať, ktoré to sú ! To pripomenieme ale na inom mieste, iným

JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.