4. júla 2024

Video: TERAZ TAKTO: Justičný cirkus zaklincovala nedôstojná bitka sudcov Najvyššieho súdu na parkovisku

TERAZ TAKTO: Justičný cirkus zaklincovala nedôstojná bitka sudcov Najvyššieho súdu na parkovisku

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Je to hotový ustičný cirkus. Opozícia pri výmenách v súdnej rade dostala ochutnať z vlastnej medicíny. Keď vyhadzovali členov súdnej rady nominovaných Ficovou vládou, volali to očista. Keď to teraz robí Fico, sú to čistky. Do toho sa rieši hanebná bitka sudcov Klimenta a Paludu, ktorí sa ruvali o voľné parkovacie miesto ako bezdomovci pred hypermarketom.

“Je namieste uvažovať o sudcovskej spôsobilosti,” komentovala členka Súdnej rady SR a sudkyňa Petra Príbelská bitku dvoch sudcov Najvyššieho súdu SR o voľné parkovacie miesto na parkovisku pred súdom.
“Bol tam legálny kamerový záznam, je síce bez zvuku, ale je zrejmé, čo sa stalo,” hovorí Príbelská. Onen záznam z kamery ukázal, ako rozzúrený sudca Juraj Kliment za golier ťahá z auta kolegu Petra Paludu, ktorý evidentne obsadil parkovacie miesto, na ktoré mal zálusk. Potýčka dvoch predstaviteľov Najvyššieho súdu bude mať ďalšiu dohru, pretože Peter Paluda podal podnet na Sudcovskú radu Najvyššieho súdu a kópia išla aj na Súdnu radu, čo potvrdila aj Petra Príbelská.

O aktuálnom dianí v justícií, odvolávaní členov Súdnej rady, o dvojtvárnosti Jána Mazáka, ktorý bol poradcom prezidenta Andreja Kisku, keď ten expresnou rýchlosťou odvolal po svojom nástupe do funkcie prezidenta troch členov súdnej rady, obhajoval výmeny v súdnej rade v roku 2020, avšak teraz s nevôľou komentuje, že to isté robí štvrtá vláda Roberta Fica, ale aj o nedôstojnej šarvátke veľavážených sudcov Klimenta s Paludom hovorila v relácii TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou sudkyňa a členka Súdnej rady SR Petra Príbelská.

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *