2. júla 2024

Ľuboš Blaha: SLOBODA A DEMOKRACIA JE, KEĎ SA V TA3 STRETNE 5 ĽUDÍ S TOTOŽNÝM NÁZOROM

Ľuboš Blaha: UŽ ZASE MA KÁDEHÁCI IDÚ ODVOLÁVAŤ - OD NUDY ZÍVAM

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Výborne sa zabávam. Dírer na TA3 si zavolal štyroch hostí s totožným názorom, aby tým bojoval za slobodu a pluralitu

  1. Režimový politik Mikloško, ktorý nenávidí Slovensko. Do toho dvaja režimový zväzáčikovia a neoliberálny ekonóm. Intelektuálna bomba.
  2. A toto má byť akože debata o výhodách kapitalizmu v porovnaní so socializmom. Ja len skromne – v totalite by to neurobili inak
  3. Oni si žijú vo svojej antikomunistickej bublinke a bez oponentúry kopú do socializmu, ktorý veľká časť slovenskej spoločnosti považuje za lepší ako kapitalizmus.
  4. Ľudia mali prácu, bývanie, nedúhové školstvo, bezplatné zdravotníctvo, fabrika bola v každom meste, nešírili sa tu žiadne gender ani multikulti ideológie.
  5. A áno, chýbala sloboda a demokracia liberálneho typu. A dnes ju máme. Výsledok? Ak máte iný názor, tak ste dezolát a treba vás zavrieť do basy. Bravó!
  6. Toto je dnešná pravica, toto sú tí pravdoláskari. Matovič vrieska po miliónoch ľudí, že sú „mimoriadne hlúpi“. Čaputová kričí, že Slovákom nerozumie.
  7. Nenažraté banky bohatnú, nadnárodné korporácie vyvážajú zisky zo Slovenska a pracujúci ľudia sa stali otrokmi vo vlastnej krajine.
  8. A tu sa stretnú piati nekritickí apologéti kapitalizmu, aby si pošvitorili o tom, aký je kapitalizmus super a ako sa v „tejtokrajine“ žije super. To je úplný bizár.
  9. Ľudia si pri telkách trhajú vlasy. Oni sa im reálne smejú do očí. Je tu chudoba, nerovnosť, vojna a rozvrat.
  10. A títo pravicoví komedianti sa tam zavzdušňujú ideologickými frázami o slobode a demokracii. Kto je na tých farizejov ešte zvedavý?
  11. Dobrou správou je, že liberálna bublina už ani nemá ambíciu presviedčať väčšinu Slovákov, ktorí majú kapitalizmu plné zuby.
  12. Nikto normálny neberie vážne debaty, kde je prítomný len jeden názor. Toto je len ideologické školenie družstva – Dírer sa už zjavne bojí, že strácajú podporu aj medzi mladými a tak chrlí jednostrannú propagandu.
  13. Nepomôže. Už aj mladým sa otvárajú oči. Neverili by ste, koľko mladých ľudí zháňa moju knihu Che. Milujú Slovensko a chcú ho mať sociálne spravodlivé.
  14. Jano Richter má úplnú pravdu – za mnou stojí 220 tisíc ľudí a preto sú liberáli, vrátane dúhových kádehákov, takí nervózni.
  15. Rozpútali sme pohyb, ktorý Slovensko potrebovalo. Zdvihli sme zástavu. Nie každý je rebel, ale my áno. A zapredancom, čo nenávidia Slovensko, neustúpime.

Pobláznili sme Slovensko, je čas ísť poblázniť Európu – trošku zatrasieme epicentrom slniečkarov. Nech liberálov aj trafí šľak


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *