4. júla 2024

Video-TERAZ TAKTO: Matovič v parlamente je „škodná“

TERAZ TAKTO: Matovič v parlamente je "škodná"

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Igor Matovič vystrája v pléne Národnej rady. “Pokiaľ tam budeme mať takúto škodnú, politická kultúra na Slovensku vyššiu úroveň nedosiahne,” konštatuje politológ Radoslav Štefančík.

“Ono sa o tom debatuje dlhé roky, možno je to také zbožné želanie, aby poslanci ukázali výšku svojho IQ aj celkový zdravotný stav. Hovorí sa, že na verejnú funkciu by človek mal byť fyzicky aj psychicky pripravený. Ale Ústava hovorí jasne, kto môže kandidovať, jasne vymedzuje kritériá, ktorými je vek a bezúhonnosť,” vysvetlil politológ Radoslav Štefančík dôvody, prečo nie je možné podrobiť poslancov psychotestom. Nech by robili čokoľvek, z tohoto hľadiska majú “imunitu”.

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou

O vypínaní mikrofónov v parlamente aj v médiách, o čiernych zoznamoch pre nevhodné médiá, o nálepkovaní, agresívnych politikoch, ale aj o tom, prečo je Ficovo propgramové vyhlásenie lepšie, ako to Matovičovo hovoril v relácii TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou politológ Radoslav Štefančík.

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *