8. septembra 2024

Hojsík z PS vyzval európske inštitúcie priamo v Europarlamente, aby zasiahli voči Ficovi  

Čítal som už hocičo od kadejakých retardov, ale toto je fakt pecka.

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Aké kroky ste podnikli?? Pýtal sa europoslanec za stranu PS európskych inštitúcií. Hojsík prehovoril priamo v europarlamente. Podľa neho Roberta Fica treba zastaviť. Europoslanec varuje pred vývojom na Slovensku po voľbách a žiada, aby v našej krajine európske inštitúcie zasiahli. Nie je úplne jasné, ako si zásah predstavuje.

Aké kroky ste podnikli??

Martin Hojsík „obviňuje“ z výsledku volieb na Slovensku Viktora Orbána. Hneď v úvode svojho príspevku do rozpravy v Europarlamente povedal, že právny štát v Maďarsku už neexistuje.

Orbán to vyhlásil na XXX. zjazde strany v priestoroch budapeštianskeho výstaviska Hungexpo. S odvolaním sa na server origo.hu o tom informuje spravodajca TASR v Budapešti.

„Európsky model v Bruseli vedie k chaosu,“ povedal Orbán s poznámkou, že ak všetko pôjde takto ďalej, tak hrozí „rozklad“ Európskej únie. Únia, ale ani členské štáty dnes podľa maďarského premiéra nerealizujú svoje vlastné rozhodnutia a idú nad rámec pravidiel. 

„Európsky model v Bruseli sa stal zastaraným. Tento model vedie k chaosu, pretože stále viac ľudí chce žiť bez práce. Verejný poriadok mizne, zatiaľ čo zadlženie iba rastie,“ konštatoval Orbán, podľa ktorého treba Úniu zmeniť, a nie ju opustiť. „Maďarsko sa bráni zo všetkých síl a odoláva. Odolávame invázii migrantov, fatamorgánam vojny, genderovému terorizmu i Sorosovmu impériu,“ podčiarkol predseda Fideszu.

V súvislosti s európskymi a komunálnymi voľbami uviedol, že vládny blok strán Fidesz-KDNP musí vyhrať oboje. Za Orbána, ktorý bol jediným kandidátom na post predsedu Fideszu, odovzdalo hlas 1190 delegátov.

eReport/JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.