8. júla 2024

Video-Rudolf Huliak: Vyložil som karty na stôl a spôsobil paniku

Video-Rudolf Huliak- Neviem prečo to M. Šoun robí, ale opäť zavádza.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Nominant na post ministra životného prostredia Rudolf Huliak: Vyložil som karty na stôl a spôsobil paniku

Rudolf Huliak, nominant na post ministra životného prostredia v novej vláde. Možno ste o mne počuli v posledných dňoch, keď som na tlačovej konferencii vyložil karty na stôl a spôsobil paniku medzi niektorými politikmi, médiami a aktivistami.

Prečo som to urobil? Pretože som presvedčený, že Slovensko potrebuje zmenu. Zmenu, ktorá bude založená na faktoch, nie na emóciách. Zmenu, ktorá bude rešpektovať záujmy všetkých občanov, nie len úzkej skupiny lobistov. Zmenu, ktorá bude chrániť naše životné prostredie, ale zároveň podporovať náš hospodársky rast a sociálnu spravodlivosť.

Ako minister životného prostredia by som chcel presadzovať tieto zásady:

  • Podporovať rozumnú a vyváženú klimatickú politiku, ktorá bude zohľadňovať potreby Slovenska ako malej a otvorenej ekonomiky. Nie som proti splneniu našich záväzkov v rámci Európskej únie, ale som proti tomu, aby sme sa nechali vydierať nezmyselnými požiadavkami, ktoré by nás pripravili o konkurencieschopnosť a ohrozili naše energetické bezpečnosť.
  • Podporovať rozvoj jadrovej energetiky ako najčistejšieho a najbezpečnejšieho zdroja elektrickej energie. Som presvedčený, že jadrová energia je kľúčovou súčasťou nízko uhlíkovej budúcnosti a že Slovensko má v tejto oblasti veľký potenciál a skúsenosti. Nie som proti obnoviteľným zdrojom energie, ale som proti tomu, aby sme ich dotovali


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


2 thoughts on “Video-Rudolf Huliak: Vyložil som karty na stôl a spôsobil paniku

  1. Máte naprostou pravdu pane Huliak, zachraňujete Slovensko, naštěstí to pochopilo dost lidí.
    Řekněte lidem, kdo a proč toto udělal:
    Dne 24.1.2018 bylo Slovensko zaregistrováno jako firma Slovakia L.T.D pod registračním číslem 11168124. Tím Slovenská rep. zanikla se všemi zákony a ústavou a stala se z ní obchodní firma řídící se podle britského obchodního práva. Ředitelém této společnosti (Slovenska) je George Morina, brit s adresou Suite 8 pmj house, Highlands road, Shirley, Solihull, United Kingdom, B90 4ND. Podle dostupných informací, Slovensko nyní vlastní americký FED, protože neplatilo závazky svému majiteli, a dne 22.6 2021 jako firma L.T.D. vyhlásilo bankrot. https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/11168127 Matovič – Slovensko akciová společnost https://www.facebook.com/100011693541898/videos/777299043844212/ Jak to teda je?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading