8. septembra 2024

Video-Tibor Gašpar: OĽANO A PROGRESÍVCI CHRÁNIA ČURILLOVCOV, LEBO SÚ POLITICKÝMI OBJEDNÁVATEĽMI TRESTNOPRÁVNYCH ZVERSTIEV!

S exšéfom policajtov Tiborom Gašparom sa redaktorka spravodajského portálu Online Tu a teraz Erika Vincoureková rozprávala o jeho hodnotách, rozhodnutí vstúpiť do politiky aj o smerovaní Slovenska.

Video-Tibor Gašpar: Zákon je základom každej demokratickej spoločnosti

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


OĽANO A PROGRESÍVCI CHRÁNIA ČURILLOVCOV, LEBO SÚ POLITICKÝMI OBJEDNÁVATEĽMI TRESTNOPRÁVNYCH ZVERSTIEV!
Dôvod prečo bývalý minister vnútra nesiahol na čurillovcov je jednoduchý. Ako spolupáchateľ ich nemohol odvolať. Navyše veľmi dobre vedel, čoho sú títo ostrí chlapci schopní. Zodpovednosť však padá na jeho hlavu.

OĽANO a progresívci sa boja čurillovcov, lebo sú ich politickí spojenci. Prečo si myslíte, že bývalý minister vnútra nezasiahol proti nim? Pretože bol zapletený do ich špinavých kšeftov. A teraz sa snaží utajiť pravdu pred verejnosťou. Ale my sa nenecháme oklamať. Vieme, aké zločiny páchajú títo ľudia. A vieme, že na nich leží zodpovednosť za mnohé utrpenie a nespravodlivosť. Preto musíme bojovať za odhalenie ich tajomstiev a za spravodlivé potrestanie. Toto je náš blog, kde vám prinášame najnovšie informácie a analýzy o tom, čo sa deje v našej krajine. Sme občianska iniciatíva, ktorá chce zmeniť systém a zbaviť sa korupcie a mafie. Pripojte sa k nám a podporte nás. Spolu to dokážeme!



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.