8. septembra 2024

Video – Po násilnom útoku v bytovom dome v Šali sú traja mŕtvi a dvaja zranení ľudia.

Video - Po násilnom útoku v bytovom dome v Šali sú traja mŕtvi a dvaja zranení ľudia.

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


ŠAĽA / V pondelok 27. novembra v ranných hodinách boli záchranári privolaní k zraneným osobám. Dôvodom mal byť násilný útok.

Podľa informácií TV JOJ záchranárov zavolala zranená žena, ktorá bola tiež dobodaná v byte. Útočník (23) nožom zaútočil na svoju mamu a otca, no sú mimo ohrozenia života. Zaútočil aj na svojho 17-ročného brata, ktorý zraneniam podľahol. Útočník po krvavom útoku vyskočil z okna a sám prišiel o život. 

„Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky vyslalo na základe hovoru na tiesňovú linku 155 tri ambulancie do bytového domu v Šali,“ uvádza operačné stredisko na sociálnej sieti. Po resuscitácií záchranári informovali, že dve osoby neprežili. Dve ďalšie osoby boli po prvotnom ošetrení transportované do nemocníc v Nitre a v Galante s poranením hrudníka.

Správu budeme aktualizovať.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.