18. októbra 2024

Pán R. Štefančík prečo sa znižujete na úroveň krčmového demagóga ? Prečo, – prepáčte za úprimnosť – klamete ?

Pán R. Štefančík prečo sa znižujete na úroveň krčmového demagóga ? Prečo, – prepáčte za úprimnosť – klamete ?

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Autor textu: dedic

Je neuveriteľné, ako môže človek s titulmi pred menom i za menom s ľahkosťou motýlieho letu šíriť po médiách všakovaké nepravdy, vulgo klamstvá. Spomedzi množstva takýchto klamstiev vyberám aspoň jedno. To najnovšie, čo na spravodajskom kanále JOJ24 vyriekol pán Štefančík dnes.

Podľa pána Štefančíka sa súčasná vládna koalícia v parlamente zaoberá vecami, čo Slovákov nezaujímajú a nijako im pri riešení ich veľkých problémov v zdravotníctve, školstve a i. nepomôžu. Konkrétne sa vraj zaoberajú vecami okolo polície a jej vnútorného fungovania. – Toto je podľa Štefančíka dôkaz, že súčasná sebastredná slovenská vláda kašle na problémy obyčajných ľudí a miesto toho sa zaoberá iba sama sebou.

Fíha, takže nie opozícia, nie PS, SaS, HS/Hnutie Slovensko/ či KDH navrhli už viac ako druhý týždeň trvajúce odvolávanie ministra vnútra Šutaja-Eštoka. Takže nie opozícia sa usiluje, aby mlátenie prázdnej slamy v parlamentnej rozprave k odvolávaniu /ktorého výsledok je vopred jasný, lebo koalícia má hlasovaciu väčšinu/ trvalo čo najbližšie. Podľa Štefančíka asi Hlas a Smer sami navrhli odvolať Šutaja-Eštoka, aby sa v NRSR nemuseli venovať tvorbe legislatívy nevyhnutnej pri schvaľovaní štátneho rozpočtu na 2924. Podľa Štefančíka sa asi vláda chce venovať iba sama sebe a tak v NRSR každý deň len tára a tára, až do podvečerných hodín.

Každý súdny človek v skutočnosti vie, že k odvolávaniam sa utieka opozícia, aby sa sebaprezentovala na verejnosti /najmä nováčikovia poslanci PS/ a aby – a to je najdôležitejšie, odvádzala vládu od skutočnej práce: od tvorby zákonov, tvorby rozpočtu a od každodenného riadenia štátnych záležitostí. Opoziční poslanci a ich novinárski poskokovia ako jastraby striehnu na to, koľko členov vlády sedí na verímboha v NRSR, drieme pri hejtovačkách opozície, miesto toho, aby sa konečne začalo venovať vládnutiu.

Šutaja-Eštoka samozrejme v NRSR neodvolajú. Opoziční deštruktori však už majú urobený zoznam ďalších členov vlády. Len čo sa „eštokiáda“ skončí, prídu návrhy na odvolanie povedzme Tarabu, Sakovej, Dolinkovej, Šimkovičovej, Kaliňáka a i. Cirkus na pokračovanie z NRSR neodíde. Deštrukčná opozičná šou predsa „must go…“

Rozbíjačskú činnosť opozície je zjavne jej trvalým programom. Čo už, s takýmto programom musí rátať a musí sa s ním vysporiadať každá vláda. Verím, že sa s ním vysporiada aj štvrtá Ficova vláda. Na veci je čudné iba to, ak docent politológie, ktorý má identifikáciu zámerov vlády ale aj opozície v popise práce hrubo zavádza. Mení príčinu za dôsledok, akciu za reakciu a zákonnú povinnosť vlády venovať sa /hoci aj hlúpym/ návrhom opozície označuje za vládnu pasiu, za egocentrickú zábavu a za prejav nezáujmu o riešenie skutočných problémov bežných občanov.

Pán Štefančík, prečo toto robíte ? Prečo si zatvárate oči pred skutočným dianím v parlamente ? Prečo hádžete opozičný bordel na tričko vlády ? Pán Štefančík prečo sa znižujete na úroveň krčmového demagóga ? Prečo, -prepáčte za úprimnosť – klamete ?

Upozornenie pre simplexnejších čitateľov a diskutérov: Tento blog nie je o činoch Šutaja -Eštoka a merite veci pri jeho odvolávaní v parlamente. Blog je o tom, kto podružné témy okolo bežných personálnych výmen v polícii využíva na mlátenie prázdnej slamy v NRSR a odvádza vládu od práce ku prázdnej polemike. Je to vláda -ako tvrdí Stefančík alebo opozícia, ktorá chce narúšať normálne fungovanie vlády ?



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.