16. septembra 2024

Video-Rudolf Huliak ostro do Žďárského: Vy ste jednostranne zameraný. Informácie z jedného spektra a tam to končí

Video-Rudolf Huliak ostro do Žďárského: Vy ste jednostranne zameraný. Informácie z jedného spektra a tam to končí

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Rudolf Huliak kritizoval Žďárského za jeho prístup k informovanosti. Podľa neho Žďárský čerpá informácie len z jedného zdroja, ktorý je zaujatý a neobjektívny. Huliak tvrdí, že Žďárský by mal rozšíriť svoj obzor a pozrieť sa na viaceré názory a fakty, ktoré súvisia s danou témou. Huliak považuje Žďárského za jednostranne zameraného a uzavretého vo svojej bubline.

JNS

Do dnešnej časti relácie Startitup Diskusný Klub prijal pozvanie slovenský politik, bývalý predseda strany NÁRODNÁ KOALÍCIA a od októbra 2023 poslanec Národnej rady Slovenskej republiky na kandidátke strany SNS Rudolf Huliak. S naším moderátorom Šimonom Žďárským rozoberali najmä aktuálnu politickú situáciu v našej krajine, štart vládnutia koalície, ale aj to, aké kroky podniká opozícia. Viac sa dozvieš v našom rozhovore.

Startitup



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.