7. júla 2024

Dírer a jeho ďalšie dno mediálneho idiotstva! Svojimi úvodníkmi v relácii V politike na TA3, zakaždým prerazí nové mediálno-idiotské dno.

Dírer a jeho ďalšie dno mediálneho idiotstva! Svojimi úvodníkmi v relácii V politike na TA3, zakaždým prerazí nové mediálno-idiotské dno.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


 Autor textu: ferro

Dírer svojimi úvodníkmi v úvode relácie V politike na TA3, zakaždým prerazí nové a nové mediálno-idiotské dno.

Inak tomu nebolo ani dnes!

Avšak na úvod pripomeniem slovenskej spoločnosti toto – aj na Slovensku, v žurnalistike, existuje niečo takéto – „Etický kódex novinára“ – https://www.ssn.sk/eticky-kodex-novinara/

Z tohto žurnalistického kódexu odcitujem len jedno jediné znenie, ktoré v prípade Dírera, mi pre dnešok bude úplne stačiť,  a to je toto – II. ZÁKLADNÉ PRINCÍPY PRÁCE NOVINÁRA – bod 2. – „Hlavnými zásadami, ktorými sa novinár riadi vo svojej práci, sú nestrannosť, vyváženosť, objektivita, čestnosť, pravdivosť, zodpovednosť a dôsledné overovanie faktov.“

Dírer z tohto, pre mňa osobne, nespĺňa NIČ!!!

O jeho nestrannosti nemôže byť ani len reči!

O jeho novinárskej vyváženosti a objektivite platí to sté!

Dírerova novinárska čestnosť, pravdivosť a zodpovednosť, je na úplnom mediálnom dne!

A Dírerove dôsledné si overovanie faktov, je rovnako na NULE!

Dírer doslova klame!

O jeho klamstve som ho usvedčil už 3. júla 2023 v mojom článku pod názvom – „Vedenie TA3 bude v prípade R. Dírera postupovať rovnako, ako pri A. Žitnej? R. Dírer klamal v priamom prenose, až sa hory slovenské zelenali!“

Tu som ho jasne usvedčil z klamstva, kde Dírer tvrdil, vtedy v relácii V politike, prítomnému koalično-vládnemu poslancovi Petrovi Pčolinskému (Sme rodina) toto – „V tejto televízii ste vyjadrenia Mariana Kočnera alebo pána Rajeckého nevideli…“

„V tejto televízií“, občan SR, rozumej, že na obrazovkách TA3!

Čo bolo do neba volajúce žurnalistické klamstvo Dírera lebo v tomto článku som mu odprezentoval hneď 3 relácie – TB Mariana Kočnera, ktoré TA3 odvysielala v priamom prenose a v plnom znení!

Viď tu je dôkaz –

21.8.2015 – na obrazovkách TA3 v priamom prenose (!) –  „TB Mariána Kočnera o kauze Sasanka“ – https://www.youtube.com/watch?v=jTzf4opWy4c&ab_channel=Telev%C3%ADziaTA3  , uvádzal vtedy ešte redaktor TA3 – Martin Strižinec. TB trvala úctyhodných 57:58 minút!!!

01.12.2016 – na obrazovkách TA3 v priamom prenose (!) – „TB M. Kočnera o údajných nezákonných činnostiach politikov“ – https://www.youtube.com/watch?v=sozmr9ms0TA&ab_channel=Telev%C3%ADziaTA3 – TB trvala úctyhodných 45:33 minút!!!

06.09.2017 – na obrazovkách TA3 v priamom prenose (!) – „TB M. Kočnera o obvineniach opozičných poslancov“ – https://www.youtube.com/watch?v=W9UQdm9EQqs&ab_channel=Telev%C3%ADziaTA3 – TB trvala úctyhodných 56:58 minút!!!

Nuž a v úvodníku dnešnej relácie V politike na TA3, nám Dírer, okrem iných svojich mediálnych idiotstiev, kládol na srdce aj toto –  „…už aj deti v jasliach a materskej škole sa učia, že klamať sa nemá…“

https://www.ta3.com/relacia/913728/zalezi-na-hlase-za-kolko-budeme-kurit-a-varit

Takže, Dírer, čo keby ste si najskôr s poriadne veľkou novinársko-etickou metlou pozametali pred svojim mediálno-idiotským prahom?!

Nuž a samozrejme, že celý jeho mediálno-idotsky úvodník, sa venoval rýdzo dnešnej vládnej koalícií a jej predstaviteľov, samozrejme hlavne Blahovi!

Takže Dírerova mediálna nestrannosť, ako remeň!!!

Dírer si myslí resp. je presvedčený, že ak dal svetu resp. Slovensku o sebe vedieť, že je gay, že je jednoducho v tejto oblasti dúhový, že my všetci, sa teraz budeme tváriť, aký je on geroj a tak podobne.

Takže Dírer, za mňa osobne, mňa absolútne nezaujíma, čo v sexuálnej oblasti ste!

A vôbec, čo koho do toho?!

Toto nemá, vo verejnom prejave, u moderátorov…, čo hľadať!

Mňa u vás, ako u žurnalistu zaujíma hlavne to, aby ste neboli v tejto rýdzo politickej relácií, len a výhrade čiernobiely, že dnešná koalícia a niekdajšia opozícia je zlá, a dnešná opozícia, a časť jej niekdajšej koalície, je vždy dobrá!

Mňa by potešilo, keby ste aj v tejto politickej relácií boli takpovediac mediálno-politicky dúhový!!!

Veľmi ma dnes na Dírerovi pohoršilo aj to, keď sa vo vzťahu k dnešnému premiérovi Ficovi vydaril takto dehonestujúco – „Fico tu pred voľbami vykrikoval, že…“(!)

Čo to je?!

Aké sú toto výrazové prostriedky moderátora, ktorý má byť podľa novinárskeho kódexu nie len slušný, ale hlavne nestranný?!

Nepočul som z jeho úst, aby sa počas bývalých hrôzovlád Matovičo-Hegero-Odórovcov, bol býval na niekdajších „premiérov“, čo i len raz vyjadril, že pred voľbami čosi vykrikovali,  a potom počas ich „vlád“, by im to takto Dírer mediálne v priamom prenose, za ich neprítomnosti, takto hrubo novinársko-mediálne neeticky vyčítal!

Nikdy som z jeho úst nepočul, žeby bol povedal v priamom prenose, na TA3 v relácií V politike, že – „Matovič tu pred voľbami vykrikoval…“ alebo, že – „Heger tu pred voľbami vykrikoval, že…“ a už vôbec som ho nepočul, žeby si niečo také dovolil k Čaputovej, že – „Čaputová tu pred prezidentskými voľbami vykrikovala, že…“(!!!)

Ako si niečo tak dehonestujúce môže dovoliť k Ficovi?

To nemôže povedať napríklad toto a takto? – „Fico pred voľbami zdôrazňoval, že…“ alebo „Fico pred voľbami jasne deklaroval, že…“

Nuž veru, dnes k Dírerovi „len“ toľko a je na škodu vedenia TA3, že trpí takéhoto, pre mňa osobne, mediálneho neokrôchanca, vo svojich radoch!

Záver:

Verím, že som si ako občan Slovenskej republiky, mohol dovoliť napísať moje kritické videnie „mediálno-novinárskej“ práce vo vzťahu k Dírerovi, a že tu nebude platiť to známe, že – „Čo je dovolené Bohovi (Dírer), nie je dovolené volovi (divák)“

Lebo Dírer svojimi jednostrannými, mediálne nevyberanými vyjadreniami, na dnes koaličných politikov, neuráža len ich samotných (a to samozrejme ako „geroj“ robí výhradne v ich neprítomnosti!), ale jednoznačne uráža a provokuje, aj ich voličskú základňu!

A keď toto mienite vo vedení TA3 tolerovať, tak to môžete rovno zabaliť!


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading