2. júla 2024

Video-Judr. Štefan Harabin: Slovenský prezident nesmie hájiť americké záujmy

Cisár je nahý, vravel Harabin, jeden z mála i v čase, keď mnohí politici s rúškom na ústach mlčali.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Náš americký spojenec spolu s nesvojprávnymi európskymi politikmi nás v rozpore s našimi záujmami odpojil od lacných energií, keď vyhodil do povetria nemecké plynovody Nordstream, vnútil nám prijať sankcie a spôsobil energetickú krízu a infláciu s cieľom nahradiť ruský plyn za svoj skvapalnený 4x drahší.

Exminister spravodlivosti SR, bývalý šéf Najvyššieho súdu SR a kandidát na prezidenta SR Štefan Harabin nešetril kritikou na adresu USA, ktoré podľa neho zneužívajú svoju moc a manipulujú Európu. Tvrdí, že USA sú zodpovedné za sabotáž plynovodov Nord Stream, ktoré mali zabezpečiť lacný plyn z Ruska. Podľa Harabina je to súčasť americkej stratégie, ako nás donútiť kúpiť si ich skvapalnený plyn, ktorý je oveľa drahší. Tým by sme sa dostali do závislosti od USA a museli by sme podporovať ich protiruskú politiku. Harabin varuje, že to by malo katastrofálne následky pre našu ekonomiku a spoločnosť, pretože by sme čelili energetickej kríze a inflácii.

Zdroj: YouTube Štfan Harabin/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *