3. júla 2024

Video-Špeciálna prokuratúra zaniká k 15. januáru budúceho roka – vyplýva z novely Trestného zákona, ktorú vláda schválila s pripomienkami.

Video-Špeciálna prokuratúra zaniká k 15. januáru budúceho roka - vyplýva z novely Trestného zákona, ktorú vláda schválila s pripomienkami.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Špeciálna prokuratúra zaniká k 15. januáru budúceho roka – vyplýva z novely Trestného zákona, ktorú vláda schválila s pripomienkami.

eReport

Podľa novej úpravy Trestného zákona, ktorú vláda odsúhlasila s niektorými návrhmi na zmenu, sa Špeciálna prokuratúra zruší k 15. januáru 2024. Tento orgán bol zodpovedný za prenasledovanie organizovaného zločinu, korupcie a extrémizmu. Jeho kompetencie prevezme Generálna prokuratúra, ktorá bude mať špeciálny úsek pre tieto trestné činy.

TASRTV

Prokurátori špeciálnej prokuratúry by sa mali presunúť pod generálneho prokurátora.

Vláda oznámila, že k 15.1.2024 plánuje zrušiť Lipšicov úrad. Penivá reakcia na seba nenechala dlho čakať a potúžený Stanke už isto brúsi kačací hlas, aby okríkol to obrovské zhromaždenie genderovo neistých jedincov. Chýba už len zodpovedať jednu záhadu. Vytiahne Markíza svoj slávny titulok: Dezoláti v uliciach?

JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *