4. júla 2024

Bol Lipšic schopný porušiť dokonca aj zákon kvôli prístupu k informáciám SIS o Zorovi Kollárovi?

Bol Lipšic schopný porušiť dokonca aj zákon kvôli prístupu k informáciám SIS o Zorovi Kollárovi?

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Lipšic a terče

Zoro Kollár sa rozrozprával. Popísal ako celé roky po prehratom súdnom spore Lipšic vedie kampaň proti Zorovi podsúvajúc verejnosti slová „konkurzná mafia“.

V skutočnosti nikto NIKDY nebol ako súčasť konkurznej mafie odsúdený. Podľa Zora totiž žiadna konkurzná mafia neexistuje a sám sa už roky konkurzom anilen nevenuje.

https://jednotneslovensko.info/2024/01/01/video-zoroslav-kollar-pozdrav-danielovi-lipsicovi-c-2-hyena-v-ludskej-kozi/

To je Zorova verzia.

Prečo to všetko o údajnej nenávisti Lipšica k Zorovi píšem? Lebo Lipšicov podpis sa objavil v utajenej časti spisu vyprodukovanej tajnou službou. K utajenej časti spisu pritom Lipšic nemal mať podľa zákona prístup a on by to ako právnik mal veľmi dobre vedieť. Aj tak do správy tajnej služby strčil nos.

Čo konkrétne bolo v tejto správe?

VŠETKY informácie, ktoré tajná služba zistila pri spravodajskom rozpracovávaní o osobe Zoroslav Kollár. Všetko popísané do najmenších detailov… Je teda dôvodné podozrenie, že Daniel Lipšic bol schopný porušiť dokonca aj zákon kvôli prístupu k informáciám SIS o Zorovi Kollárovi?

Podľa niektorých právnikov áno.

Podľa špeciálnej prokuratúry však určite nie. Podľa podriadeného pána Lipšica pán Lipšic túto správu síce oficiálne zobral na vedomie, čo dokazuje priamo jeho podpis v utajenej správe, ale nečítal ju… asi tak ako keď Clinton síce zobral marihuanu do úst, ale nešlukoval.

Aha. Ešteže to na špeciálnej prokuratúre tak pekne vysvetlili.

Lenže…

Nemal ten Zoro o Lipšicovi predsalen pravdu?

Zoro Kollár presne popísal moment, kedy začala Lipšicova údajná snaha o Zorovu diskreditáciu. Lipšic vtedy, podľa Zora, začal podsúvať verejnosti slová „konkurzná mafia“, aj keď dodnes sa existencia konkurznej mafie nepreukázala. Na zničenie dôveryhodnosti Zora to stačilo.

Verím, že Aláč a Konečný by podobne ako Zoro tiež vedeli presne identifikovať moment, kedy začala špinavá kampaň proti nim a kedy z nich začali robiť pre zmenu „temné sily“.

Pritom výraz „temná strana Sily“ ako prvý v slovenskom mediálnom priestore použil… prekvapenie… Daniel Lipšic na svojom facebooku v roku 2020.

Takže po neexistujúcej konkurznej mafii Lipšic pre zmenu zaviedol do éteru pojem pre neexistujúce Temné sily.Aláč sa iste nestačil diviť, čo všetko mal ako temná sila povedať alebo urobiť. Nikoho z médií netrápilo, že Lipšic klamal, keď naznačoval, že ho sledovalo auto SIS. Nesledovalo. Ale na onálepkovanie Aláča ako nepriateľa spravodlivosti zosobnenej Lipšicom to klamstvo stačilo.

Ďalším dôvodom, prečo bol Aláč zrelý na odvolanie (podľa krikľúňov zo Zastavme korupciu) bola jeho DLHOROČNÁ funkcia v Rade úradu pre reguláciu hazardných hier, kam bol nominovaný ešte ako vysokoškolský pedagóg z fakulty práva, o čom sa pri jeho nominácii na post šéfa SIS samozrejme vedelo. Len Zastavme korupciu a Investigatívne centrum zavraždeného novinára to pár dní pred jeho obvinením prezentovali ako náhle, oslnivé zistenie a formovali tak verejnú mienku proti Aláčovi. Že nešlo o žiadny konflikt záujmov, už samozrejme nepovedali.

Napokon dôvod na odvolanie našli: obvinenie v Rozuzlení, ktorého absurdnosť a absenciu logiky sme už prebrali krok za krokom v mojich minulých príspevkoch – nájdete to v sérii Čo na kauze Rozuzlenie nesedí. (Linky sú v diskusii pod týmto príspevkom.)

Pre nových čitateľov uvediem len krátky záver jednej z analýz: Partia z Rozuzlenia je prvá organizovaná skupina v histórii, ktorá rozložila samú seba. Posledným krokom v rozklade gangu bolo Aláčovo oznámenie OČTK, že sa mu nepozdávajú kontakty istého pána Kálavského. Aláč tak pripravil vlastný gang o posledného člena pobehujúceho na slobode. Logické? Podľa NAKA áno.

Prečo vlastne naši chlapci tak strašne neznášajú Aláča?

Napríklad preto, že povedal, že tajná služba má informácie použiteľné v trestnom konaní o manipulovaní vyšetrovaní. A samozrejme mal pravdu.

Na základe týchto informácií zadržali Csabu Domotora a bol aj právoplatne odsúdený. Jeho KRIVÚ výpoveď uprav… pardon… spisoval čurillovec Ďurka.

Ale obvinený je Aláč a Ďurka je chránený oznamovateľ. To nevymyslíš… teda nevymyslíš, pokiaľ nie si prokurátor špeciálnej prokuratúry Harkabus, ktorý nielenže inšpekcii zrejme neoznámil ďalšieho svedka ochotného svedčiť proti Ďurkovi tak ako Csaba Domotor… ale ešte dal Ďurkovi aj ochranu oznamovateľa.

Ešteže je na špeciálnej prokuratúre a našim chlapcom jasné, kto je temná sila…


Roman Konečný ani len nič podľa médií neurobil, ale kedysi v rozhovore, ktorý medzitým z mainstreamového média vymazali, upozornil na klamstvo Lipšica o NBÚ… takže smola.

Od toho vymazaného rozhovoru som celé roky čakal, kedy ho pod nejakou zámienkou obvinia… a šup, prišlo Rozuzlenie. Obvinili ho zo zločinu zneužívania právomocí verejného činiteľa.

Roman Konečný je síce verejný činiteľ, ale nie v zmysle ustanovení zákona o štátnej službe príslušníkov NBU, ale LEN a výhradne v zmysle zákona o ochrane utajovaných skutočností. V zákone je to natvrdo napísané.

Obvinenie pána Konečného sa však netýka utajovaných skutočností, takže pán Konečný NEMOHOL zneužiť právomoc verejného činiteľa.

Ale to šéfovi bojovníkov proti temným silám Lipšicovi, ani Hamranovi, ani nikomu z NAKA, ani nikomu zo špeciálnej prokuratúry a dokonca ani nikomu z mainstreamových médií samozrejme nevadí. Ani keď to jeho zúfalí advokáti jasne vysvetlili na tlačovke…

Konečný je bojovníkmi proti temným silám naďalej obvinený a mal by teda odstúpiť z funkcie.

Aké jednoduché…

Zdoj FB/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *