7. júla 2024

Video-Miroslav Kamenský: Čaká nás volebný rok 2024

Video-Miroslav Kamenský: Čaká nás volebný rok 2024

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Čaká nás volebný rok 2024. Čo to znamená pre nás, občanov Slovenskej republiky? Znamená to, že budeme mať možnosť ovplyvniť budúcnosť našej krajiny svojím hlasom. Znamená to, že budeme svedkami rôznych kampaní, sľubov, kritiky a debát. Znamená to, že budeme musieť byť opatrní, kritickí a informovaní. Znamená to, že budeme mať zodpovednosť za to, koho si zvolíme do prezidentského paláca.

Volebný rok 2024 bude zaujímavý, napínavý a dôležitý. Bude to rok, v ktorom sa rozhodne o tom, akou cestou sa bude uberať naše Slovensko.

Online Tu a Teraz

Preto by som vám chcel popriať, aby ste tento rok prežili s nadšením, zvedavosťou a odvahou. Aby ste sa nezľakli vyjadriť svoj názor, postaviť sa za svoje práva a podporiť svoje ideály. Aby ste sa nevzdali svojho hlasu, ale použili ho múdro a svedomite. Aby ste sa zapojili do diskusií, počúvali rôzne názory a hľadali spoločné riešenia. Aby ste si uvedomili, že každý z nás má vplyv na to, aké bude Slovensko v roku 2024 a ďalej.

Rudy/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading