30. júna 2024

Ľuboš Blaha: CELÉ KDH AJ NAKA SÚ MI SRDEČNE UKRADNUTÍ

Ľuboš Blaha: CELÉ KDH AJ NAKA SÚ MI SRDEČNE UKRADNUTÍ

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Milí priatelia, ďakujem vám z celého srdca za všetky vaše blahoželania, Jonáško je prekrásny, veľmi sa tešíme

  1. Po pravde, ani sa mi teraz nechce riešiť politika a považujem za ľudsky nechutné, že KDH, ktoré sa hlási ku kresťanstvu, ucítila potrebu do mňa kopať tri hodiny po tom, čo sa nám narodilo bábo.
  2. Ale čo čakať od farizejov. Im je komplet ukradnutá hodnota rodiny. A láska k blížnemu je pre nich len trápna fráza – majú v sebe nekonečnú zlobu a skrývajú ju za sladké rečičky.
  3. Nebudem s nimi strácať čas. Che Guevara je významný ľavicový symbol a žiaden pokrytecký kádehák mi nebude rozprávať, čo si mám myslieť a aké symboly mám ako ľavičiar uznávať.
  4. Už nežijeme v stredoveku ani v žiadnej Farskej republike, éra upaľovania za iný názor je preč, kádeháci sa s tým budú musieť zmieriť. Ja viem, musí bolieť.
  5. A NAKA nech sa láskavo venuje Sulíkovým zlodejinám v Dubaji a nie obrázku Che Guevaru. To za toto sú platení daňovými poplatníkmi? Aby robili politiku?
  6. Je síce milé, že robia reklamu knižke Che, ale nie, netreba, ďakujem, kniha sa aj bez ich pomoci predáva výborne.
  7. Ale ak sa NAKA rozhodla, že bude kriminalizovať milióny ľudí po svete, čo nosia tričko Che Guevaru, tak sú to ešte väčší komedianti, než som si myslel.
  8. Možno by mali skúsiť zatknúť amerického boxera Mika Tysona, ktorý má na tele Che Guevaru vytetovaného – chcel by som vidieť našich ctených príslušníkov, ako idú Tysona zatýkať.
  9. Poprosím, že by z toho natočili krátke video – to K.O. si chcem pozrieť, to bude virál
  10. Je smutné, že slovenská opozícia sa k ľavicovým symbolom stavia podobne, ako sa kedysi Reichsführer SS Heinrich Himmler staval ku komunistom.
  11. Himmler takisto nevedel tolerovať iný názor. Tisíce komunistov poslal v roku 1933 do koncentračných táborov.
  12. Mimochodom, hovoril tomu „ochranná väzba“. Aspoň vieme, odkiaľ bral inšpirácie Herr Lipšic a jeho ÚŠP počas Matovičovej hrôzovlády.
  13. Nie, nebudem si týmito pohrobkami SS kaziť najkrajšie dni života, ktoré teraz prežívam – idem si užívať rodinku.
  14. Ak ma chcú kriminalizovať za moje ľavicové a vlastenecké názory, nech sa páči, nebude to prvýkrát. Je mi to srdečne jedno. Aj tak ako vždy – prehrajú.
  15. My sa musíme venovať sociálnym problémom a pomáhať ľuďom. A ja sa teraz musím venovať Jonáškovi. Utekám za ním.

Zapíšte si sa uši, kádeháci, vaša nenávisť vás zožerie zaživa. Skúste niekedy tú vašu lásku k blížnemu, len to skúste


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *