5. októbra 2024

Video-Progresívci opäť prepisujú učebnice: „Aj medveď je len človek“

Progresívci opäť prepisujú učebnice: "Aj medveď je len človek"

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Progresívci opäť prepisujú učebnice: „Aj medveď je len človek“

Paródia: Nová vlna progresívneho vzdelávania sa dostala aj do slovenských škôl. Podľa nových učebníc, ktoré majú byť zavedené od septembra, sú všetky živočíchy rovnocenné s ľuďmi a majú rovnaké práva. Medzi nimi je aj medveď, ktorý je podľa progresívcov len „inou formou ľudskosti“. Učitelia majú deti učiť, že medveď je ich priateľ a že ho treba rešpektovať a chrániť. Ak sa stretnú s medveďom v prírode, majú mu podať ruku a povedať mu „Ahoj, brat“. Tým sa vraj zabráni konfliktom a násiliu medzi ľuďmi a zvieratami.

Tento prístup je však veľmi kontroverzný a kritizovaný odborníkmi aj verejnosťou. Niektorí tvrdia, že ide o nebezpečnú indoktrináciu detí, ktorá im naruší zdravý rozum a ohrozí ich životy. Iní poukazujú na to, že progresívci ignorujú biologické rozdiely medzi ľuďmi a zvieratami a že ich argumenty sú založené na falošných predpokladoch a ideológii. Medzi najväčších odporcov patrí aj známy biológ Ján Medvedík, ktorý sa v minulosti stal obeťou medvedieho útoku. „Toto je absolútny nezmysel. Medveď nie je človek, je to dravec, ktorý má inštinkty a potreby. Ak sa mu postavíte do cesty, nezaujíma ho, či ste jeho brat alebo nie. Zaujíma ho len jedno: či ste jeho obed alebo nie,“ povedal Medvedík pre náš portál.

JNS/Rudy


Už dlhšie sme si zvykali na to, že medveď je vegetarián, ako nám to zvestoval ctihodný minister kotolník, ale toto je už ďalšie povýšenie a medveď tak úspešne opúšťa ríšu zvierat.

Všimnite si, že pána progresívneho filmára Hulíka, hodného svojho mena, nikto ani nezastaví či nepoopraví – lebo pokrok netreba zastavovať.

A tak tu budeme mať vegetariánov, čo žerú jelene, medvede, čo sa cítia ako ľudia, záchody pre 37. pohlavie a budeme sa tváriť strašne fundovane, pretože taký progres ľudstvo ešte nezažilo!

A ako bonus si pripomeňme poučku od jeho kotolníckeho blahorodia: Medvede nezabíjajú ľudí, sú to vegetariáni!

Marek Kurta



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.