4. júla 2024

Redaktori a čitatelia Denníka N sú negramotní. Prečo ? Lebo nevedia čítať z mapy

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Prečo ? Lebo nevedia čítať z mapy. Príklad ? Sokolská ulica je podľa nich pod Slavínom. V luxusnej štvrti plnej diplomatických objektov.

Lebo nevedia čítať, čo sa píše na realitných portáloch o nehnuteľnostiach na Sokolskej ulici a v jej okolí. Lebo nepoznajú čísla, ktorými sú vyjadrené ceny tamojších nehnuteľností v eurách za m2.

Keby redaktori a čitatelia Denníka N neboli negramotní, vedeli by, že:

  • Sokolská ulica nie je pod Slavínom ale pod Kalváriou.
  • Sokolská ulica je v lepšej štvrti ale vôbec nie v štvrti luxusnej. Hodnotu lokality výrazne znižuje blízkosť extrémne hlučnej a zadymenej Pražskej ulice a „výhľad“ na spleť koľajníc blízkej Hlavnej stanice.
  • Na Sokolskej ulici nie sú ani veľvyslanectvá, ani rezidencie významných diplomatických misií.
  • Cena za m2 sa na Sokolskej ulici alebo na uliciach v okolí /napr. na Čapkovej, na Hlbokej, na ulici Za Sokolovňou atď./ pohybujú okolo 3500-4000 eur na m2. Určite teda nie vo výške 8000-9000 eur/m2, ako uvádza Denník N.
  • Cena cca 500 tis. eur za byt cca 120 m2 je neprimerane vysoká. Cena 750 tisíc, 850 tisíc či dokonca 1 mil. eur za trojizbový byt /aj keď s terasou/ – to je už totálny nezmysel. Ak tomu niekto uverí, potom trpí na ťažšiu poruchu intelektu.

Trh s nehnuteľnosťami je pomerne exaktná oblasť obchodovania. Politizácia charakteristík určitej nehnuteľnosti len preto, že ju vlastní Denníkom N nenávidený predseda vlády SR vyzerá smiešne. A svedčí o poškodenom intelekte /alebo morálke/ redaktorov Denníka N resp. ich verných čitateľov.

Autor textu: medvedár/ilustrácia JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *