2. júla 2024

Video-Aby sa nezabudlo. Zvrhlosti ožratého šéfa ŠTS Hrubalu a telefonáty.

Aby sa nezabudlo. Zvrhlosti ožratého šéfa ŠTS Hrubalu a telefonáty.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Predseda Špecilizovaného trestného súdu Ján Hrubala označil konanie Martina Daňa za zvrholosť. A čo alkohlická zvrhlosť Hrubalu?

So šokujúcim odhalením prišiel novinár Martin Daňo, ktorý zachytil Tódovú so Záleskou na fotografiách aj videu počas ich spoločnej dovolenky v Tatrách. „Dnes tesne pred 9. hodinou ráno som natrafil na niečo šokujúce – novinárka Monika Tódová z Dennika N a Pamela Záleská boli spolu v jednej izbe na víkend v Tatrách,“ informoval Martin Daňo. Štefan Harabin: Žilinka mal už dnes vydať zatykač.
Sudkyňa Pamela Záleská je už viac ako týždeň pod paľbou kritiky časti členov súdnej rady. Vyčítajú jej, že o priateľstve s novinárkou Monikou Tódovou neinformovala iniciatívne a že od zverejnenia videa z Tatier sa verejne nevyjadrila. V utorok tak musela svoj súkromný vzťah a možné úniky informácií zo spisov vysvetľovať pred Súdnou radou SR. Bola to však samotná sudkyňa, ktorá požiadala o vystúpenie na pôde rady. Atmosféra na vypočúvaní pôsobila dusno a napäto. Predseda strany Smer-SSD Robert Fico už v januári 2021 upozornil na to, že na Slovensku pôsobí organizovaná justično-mediálna skupina. Mal na mysli príliš dôverný vzťah redaktorky Denníka N Moniky Tódovej so sudkyňou Špecializovaného trestného súdu Pamelou Záleskou.


Práve Záleská poslala generála Milana Lučanského do vyšetrovacej väzby a stojí aj za poslaním bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika na 14 rokov do väzenia. Hovorí sa, že práve od tejto sudkyne novinárka zrejme čerpá informácie zo spisov.

Martin Daňo / GINN


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *