28. septembra 2024

Video-TB R. Fica po rokovaní s V. Orbánom

TB R. Fica po rokovaní s V. Orbánom

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Pozrite si tlačovú besedu predsedu vlády Roberta Fica po rokovaní s maďarským premiérom Viktorom Orbánom. Premiéri diskutovali o rôznych témach vrátane cezhraničnej spolupráce či európskych záležitostí.

Bola to veľmi príjemná a konštruktívna beseda. Povedal som premiérovi Orbánovi, že Slovensko a Maďarsko sú dôležitými partnermi v strednej Európe a že máme spoločný záujem na stabilite a prosperite nášho regiónu. Hovorili sme o možnostiach rozvoja cezhraničnej spolupráce v oblastiach ako doprava, energetika, kultúra, vzdelávanie či ochrana menšín. Tiež sme sa vymenili názormi na aktuálne európske záležitosti, ako sú migrácia, brexit, rozpočet EÚ či budúcnosť Európskej únie. Sme si blízki v mnohých otázkach a chceme spolupracovať na riešeniach, ktoré budú v prospech našich občanov. Som rád, že máme dobré vzťahy a že sa môžeme navzájom podporovať.

Ta3/JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.