6. októbra 2024

JUDr. Miroslav Radačovský: Lži a konšpirácie TV Markíza

Lži a konšpirácie TV Markíza

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


TOMÁŠ VALÁŠEK (PS), VLADIMÍRA MARCINKOVÁ (SaS), ADEL GHANNAM A NEKONŠPIRATÍVNA TV MARKÍZA

Objektivita mainstreamu je do neba volajúca. Mier sprostým slovom a ten, kto ho žiada, vojnový štváč. Takto nejako to vyzerá v našej „liberálnej demokracii.“


V utorok 16.01.2024 som v Európskom parlamente povedal: „Prestaňme posielať zbrane na Ukrajinu. Prestaňme podporovať zabíjanie Slovanov. Pretože ak neprestanete, môže sa stať, že my, Slovania, sa spojíme, brat s bratom, a ja verím, že sa raz spojíme a zo západnej Európy urobíme trávnik. Od Tatier, Šumavy až po Lamanš. Trávnik. A verím, že to nikto z nás nechce.“
„Objektívny“ reportér domáceho „nekonšpiratívneho“ spravodajstva TV Markíza Adel Ghannam toto moje vyjadrenie vo včerajšom vysielaní skreslil a prezentoval takto: „Ak neprestane Západ vojensky pomáhať Ukrajine, Slovania sa spoja a urobia zo západnej Európy trávnik, vyhlásil v europarlamente Radačovský.“
Rozdiel a zmysel medzi mojím vyjadrením a to, čo odvysielala TV Markíza, je zrejmý. Avšak p. Ghannam „zabudol“ uviesť záver môjho vystúpenia v EP, ktorý znel takto: „Vojna na Ukrajine je problém Spojených štátov amerických a ich globálnych záujmov. EÚ je len vazalom USA. Začnime rokovať o mieri, ale bez Američanov. Prestaňme so zabíjaním ľudí.“

Môžem sa domnievať, že Adela Ghannama najviac pobúrila moja posledná veta – prestaňme so zabíjaním ľudí.
Stačilo v europarlamente niekoľko viet a prvýkrát som sa dostal do TV Markíza, ale aj do vysielacích staníc celej západnej a východnej Európy.
A dôvod, prečo toto moje vystúpenie prevzali stanice celej západnej ale aj východnej Európy, spočíva v niečom inom. Spočíva v tom, čo som uviedol v úvode svojho vystúpenia, čo tiež TV Markíza neuviedla, a to: „Dnes už vieme všetci, že Rusko neporazíme.“ A ja by som to doplnil slovami predsedu vládu p. Fica: „Jadrová veľmoc sa poraziť nedá, rokujme o mieri.“


A pokiaľ sa týka vyjadrenia poslanca NR SR Tomáša Valáška, podpredsedu PS vo včerajšom vysielaní TV Markíza, len toľko: O mne, ktorý dva roky od začatia vojny na Ukrajine, skoro v každom príspevku, v každom vystúpení v EP, hovorím o mieri, vyzývam na ukončenie bojov na Ukrajine, hovorím o prímerí a diplomatickom riešení konfliktu, sa vo včerajšom vysielaní TV Markíza vyjadril, že som vojnový štváč.

Vy, p. Valášek, ktorý podporujete posielanie zbraní, munície, státisícov delostreleckých granátov, rakiet na Ukrajinu, teda prostriedkov na zabíjanie ľudí, to so svojím výrokom asi nemyslíte vážne.
A opätovne by som si dovolil poukázať na výrok predsedu vlády SR: Nech sa radšej rokuje dva roky za rokovacím stolom o podmienkach mieru, ako sa majú navzájom zabíjať na Ukrajine ľudia.
K slovám p. Vladimíry Marcinkovej, poslankyne NR SR za SaS vo včerajšom vysielaní TV Markíza, sa radšej nevyjadrujem. Bola členkou predvolebného tímu nešťastného Kisku v jeho predvolebnej prezidentskej kampani a chápem, že ku mne zo známych dôvodov nemôže mať dobrý vzťah. Ale vzťah k mieru a nezabíjaniu ľudí by mala mať ako žena a matka, pozitívny.


A preto Vám, p. Valášek a Vám podobným, pripomeniem ešte jeden môj výrok, ktorý som urobil v EP vo svojom vystúpení v minulom roku, 22.02.2023, ktorý znel takto: Zastavte to šialenstvo, lebo sa nakoniec tou slovanskou krvou udusíte.
A pripájam link na toto moje vystúpenie.


A pokiaľ sa týka včerajšieho vyjadrenia p. Michelku, asi hovorcu p. Danka, že SNS sa od mojich výrokov dištancuje, neverím tomu. To už aj SNS je proti mierovému riešeniu konfliktu na Ukrajine a neprekáža jej, že na východe od nás zomierajú Ukrajinci a Rusi?
Neočakávam, že TV Markíza a vyššie uvedení sa mi za takto skreslené moje vystúpenie ospravedlnia. A, nakoniec, to ja ani od nich nechcem.


V Štrasburgu, 18.01.2024
europoslanec a predseda strany Slovenský PATRIOT, JUDr. Miroslav Radačovský


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.