30. júna 2024

Video-Ľuboš Blaha: PREDKLADÁM REZOLÚCIU PROTI JUDÁŠOM!

PS EXTRÉMISTI V ULICIACH VOLAJÚ PO ĎALŠEJ VRAŽDE - KUCIAK NESTAČIL

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


PREDKLADÁM REZOLÚCIU PROTI JUDÁŠOM!

  1. Na zahraničnom výbore zvádzame boj proti judášskej opozícii.
  2. PS, SaS a OĽaNO chcú urobiť z EÚ superštát, v ktorom bude Brusel riadiť členské štáty ako kolónie. Rezolúcia Európskeho parlamentu je prvý krok.
  3. Jediný, kto sa tomu v opozícii vzoprel, je KDH a už je aj rozčesnuté. Štefanec neuposlúchol rozhodnutie KDH a zahlasoval za protislovenskú rezolúciu, čím strápnil celé KDH a ako potvrdil na výbore Majerský, budú ho riešiť.
  4. Ostatné opozičné strany priam mľaskajú z toho, že útočia na národnú suverenitu SR a kydajú na vlasť. Hanba!
  5. Ja som za Smeru vypracoval kontrarezolúciu slovenského parlamentu, v ktorej odsudzujeme to, čo spáchal Európsky parlament a slovenskí opoziční europoslanci.
  6. Ďakujem predsedovi Zahraničného výboru Mariánovi Kérymu za pomoc, všetci spoločne bojujeme proti vlastizradnému konaniu opozície.
  7. Takto znie naše vyhlásenie, ktoré bude prijaté na zahraničnom výbore aj v pléne parlamentu:
  8. NR SR ostro odsudzuje uznesenie Európskeho parlamentu 2023/3021(RSP), ktoré považuje za absolútne neprimerané zasahovanie do vnútorných záležitostí suverénnej Slovenskej republiky.
  9. Zároveň apeluje na Európsky parlament,
    aby svojimi ideologickými uzneseniami prestal spochybňovať výlučné právomoci členských štátov EÚ a prestal šíriť dezinformácie o Slovenskej republike.
  10. NR SR tiež vyjadruje hlboké znepokojenie nad protislovenským konaním poslancov Európskeho parlamentu zastupujúcich slovenskú opozíciu, ktorí iniciovali a sformulovali lživý a zavádzajúci text, čím vážne ohrozili národné záujmy Slovenskej republiky.
  11. Zároveň vyzýva Európsky parlament, aby rešpektoval, že úprava Trestného zákona a zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry je suverénnym rozhodnutím demokraticky zvolenej vlády Slovenskej republiky, ktoré sa žiadnym spôsobom nevymyká právnej praxi v EÚ.
  12. NR SR vyzýva slovenskú opozíciu, aby prestala šíriť lži a nenávisť voči svojej vlasti a neočierňovala Slovenskú republiku v zahraničí.

Slovensko na prvom mieste!


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *