30. júna 2024

Ľuboš Blaha: POTVRDZUJEM SLOVÁ ANDREJA DANKA – KORČOK SA PRED NAMI PLAZIL AKO AKO NEJAKÝ VERNÝ ŠKRIATOK DOBBY

Ľuboš Blaha: POTVRDZUJEM SLOVÁ ANDREJA DANKA - KORČOK SA PRED NAMI PLAZIL AKO AKO NEJAKÝ VERNÝ ŠKRIATOK DOBBY

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


POTVRDZUJEM SLOVÁ ANDREJA DANKA – KORČOK SA PRED NAMI PLAZIL AKO AKO NEJAKÝ VERNÝ ŠKRIATOK DOBBY

Andrej Danko dnes na Markíze vygumoval Korčoka ako malého chlapca. Milo ma to prekvapilo.

  1. Keď mu pripomenul, ako klačal pred Robertom Ficom, keď malo MZV škandál s agentúrou Evka… To bolo epické.
  2. Dobre si na to pamätám, ako z MZV vtedy žobronili, nech ich politicky podržíme.
  3. A ako sa Korčok pred Robertom Ficom plazil, keď mu robil poskoka pri predsedníctve v EÚ.
  4. Keď už sú dnes také populárne postavičky z Harryho Pottera, mne vždy Korčok pripadal ako verný škriatok Dobby – vždy pripravený skočiť tam, kam premiér Fico povie.
  5. Dnes na Roberta Fica a Petra Pellegriniho nadáva. Aké úbohé. Andrej Danko má úplnú pravdu – ten človek nemá charakter.
  6. Keď Korčok ako hulvát kričí, že ministerka kultúry je „nekultúrnosť“, Andrej Danko mu správne pripomenul, že slúžil vo vláde Matoviča, ktorá robila hanbu celému Slovensku doma aj v zahraničí.
  7. Korčok nesiaha Martine Šimkovičovej ani po členky, ale obzvlášť hlúpe je, že sa hrá na prezidenta a správa sa ako grobián.
  8. Zvláštne je, že mu ako Matovičovmu ministrovi nevadilo, že bol v koalícii s takými mozgovými titánmi ako Pročko či Remišová.
  9. Nevadilo mu ani Matovičove „van tajm, neks tajm“. Ani smrtiace celoplošné testovanie. Ani vodné delá na protestoch. Ani smrť Milana Lučanského.
  10. Nie, on poslušne slúžil Matovičovi a Sulíkovi, ktorí tu rozsievali nenávisť a chaos. A popri tom slúžil americkej ambasáde a podporoval vojnu.
  11. Tak isto slizko slúžil všetkým svojim pánom, od Mečiara až po Matoviča. Taká univerzálna podržtaška.
  12. A bolo krásne sledovať, ako mu to Andrej Danko neustále pripomínal – absolútne vyviedol Korčoka z konceptu. Habkal tam ako malý chlapec. Bravó!
  13. V priamom prenose sa ukázalo, že Korčoka sa dá poľahky rozobrať na šróbiky, keď odhalíš, aký je falošný. Americký sluha bez morálky.
  14. Netreba riešiť žiadne obrazy Čaputovej, to nikoho nezaujíma, netreba kopať do koaličných partnerov, to sú kroky vedľa. Treba jasne pomenovať, že Korčok je farizej a nenávidí Slovensko. To je cesta.
  15. Andrej Danko dnes na Markíze ukázal, ako mobilizovať národný a ľavicový tábor. Korčoka doslova vysmial – Mr. Amerika dostal K.O. v prvom kole.

Áno, toto je cesta. Korčoka porazíme, len ak budeme držať spolu. A ukážeme, čo je zač


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *