2. júla 2024

Video: Zoroslav Kollár-Pozdrav Danielovi Lipšicovi č.1,2,3,4 – Hyena v ľudskej koži. Listinné dôkazy

Zoroslav Kollár-Pozdrav Danielovi Lipšicovi č.2. Hyena v ľudskej koži.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Bola to hyena v ľudskej koži. Nikdy nezabudnem na jeho zlomyseľný úsmev, keď mi zobral všetko, čo som mal rád. Bol to zradca, klamár a zlodej. Nezastavil sa pred ničím, aby dosiahol svoje ciele. Bol to najhorší nepriateľ, akého som kedy stretol.

priateľské vzťahy sudcu ŠTS Mazucha s Danielom Lipšicom“.

V ďalšom bolo zaznamenané

  • že sudcovia NS SR Bargel, Paluda a Kaňa Lipšica úplne ignorujú.
  • že sudcovia NS Štift, Krč a Klemanič si s Lipšicom pomeme dobre rozumeli, radi sa ním nechávali hostiť.

Pozomosť na seba upútavala skupina z Generálnej prokuratúry SR. Počas prvých dní sa Lipšicovi a jeho ľudom úplne vyhýbali, ale posledné dva večery si už nechávali od neho platiť.

Nepriamo boli zachytené rozhovory o prepojení prokurátora Lipšica – advokáta Kubinu. Podstatou rozhovoru, malo byť, že Kubina mal previesť na Lipšica nejakú chatu – a že malo ist o nekalú vec, pri ktorej malo dôjsť o snahu legalizácie finančných prostriedkov v hotovosti.

<..>v prípade, že JUDr. Lipšic začal niečo s pracovnou témou, tak Bargel, Paluda a Kaňa ho okamžite stopli, aby dal pokoj s robotou „.

…viacerí sudcovia počas spoločných debát konštatovali, že Lipšic na takýchto podujatiach vždy opíja rožkom svojich prokurátorov, aby mu boli a ostali verní. A opakovane vyjadrovali počudovanie, odkiaľ na to berie, kedže štát to neplatí.

V stredu (29. 06. 2022) prebehla večerná oslava – traja Petrovia mali meniny (Paluda, Štift a Kaňa). Oslavovali však len sudcovia – JUDr. Lipšica a spol. nikto nepozval.

Počas tohoto dňa mala doobeda skupina stretnutie a následnú diskusiu so sudcami Krajinského súdu v Kremse. V rámci diskusie nadhodil Paluda tému, inštitút kajúcnika “ a dotazoval sa u rakúskych kolegov, či u nich niečo také existuje. Tí reagovali, že nie. Následne Paluda a Bargel v rámci diskusie veľmi ostro skritizovali kajúcnikov na Slovensku, a následne obaja prehlásili, že slovenský ÚŠP dokonca zastavuje kajúcnikom trestné stíhania. Počas tohoto vyjadrovania a následnej spoločnej diskusie sa JUDr. Lipšic nezmohol na žiadny argument a len tam sedel …..červený ako paprika „.
bolo opätovne zjavné, že Bargel a Paluda rozoberali JUDr. Lipšica ako angažovaného spoločníka, ktorí sa snaží, čo najviac ľudí presvedčiť a zaujať pre seba a jeho myšlienkové názory, pochody.

Zo zaujímavých vecí opäť preberali angažovanosť Lipšica pre kolektív, aby si ich čo najviac pripútal a zaviazal.

Obaja sudcovia preukázali presvedčenosť o tom, že každý kajúcnik musel niečo zaplatiť JUDr. Lipšicovi, aby sa vykúpil ( okrem poskytnutia svedectva).Vo štvrtok (30. 06. 2022) došlo k priamemu stretu medzi Paludom a Bargelom z jednej strany a JUDr. Lipšicom z druhej strany. Sudcovia položili Lipšicovi priamu otázku, čo všetko nasľubovali kajúcnikom, že tak s ÚŠP spolupracujú „.
Lipšic to prešiel mlčaním.

Taktiež bolo potvrdené, že sudcovia NS SR prezývajú
JUDr. Daniela Lipšica – ZAJORDÁNEC“.

V piatok ráno (01. 07. 2022 ) bol zahraničný pobyt ukončený s návratom na Slovensko…

Zdroj – Zorro Kollár Lipšic 4

Pozdrav Danielovi Lipšicovi č.3

Bola to hyena v ľudskej koži. Nikdy nezabudnem na jeho zlomyseľný úsmev, keď mi zobral všetko, čo som mal rád. Bol to zradca, klamár a zlodej. Nezastavil sa pred ničím, aby dosiahol svoje ciele. Bol to najhorší nepriateľ, akého som kedy stretol.

Hyena v ľudskej koži je názov, ktorý sa používa na opísanie človeka, ktorý sa správa kruto, bezcitne a sebecky. Takýto človek nemá súcit s inými, využíva ich pre svoj prospech a smie sa z ich utrpenia. Hyena v ľudskej koži je nebezpečná, pretože dokáže predstierať priateľstvo a lojalitu, aby získala dôveru svojich obetí. Potom ich zradí, okradne alebo zničí. Hyena v ľudskej koži je tiež zbabelá, pretože sa bojí konfrontácie a radšej útočí na slabších alebo bezbranných. Hyena v ľudskej koži je symbolom toho, čo je najhoršie na ľudskej povahe.

Rudy/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *