28. septembra 2024

Video-Ján Baránek – analýza pred prezidentskými voľbami 2024

Ján Baránek - analýza pred prezidentskými voľbami 2024

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Majiteľ prieskumnej agentúry Polis, publicista a politický analytik Ján Baránek v rozhovore pre metropolitnú televíziu TV Bratislava zverejneného 22. januára 2024 analyzoval situáciu pred nadchádzajúcimi prezidentskými voľbami.

Blížia sa prezidentské voľby. Ich prvé kolo bude 23.marca, prípadné druhé kolo 6.apríla. 5 ročné funkčné obdobie Zuzany Čaputovej sa končí 15. júna a dovtedy bude známe meno novej hlavy štátu. Aká je politická klíma v našom štáte? Kto má najväčšie šance na zvolenie? Akú úlohu by mal plniť prezident v parlamentnom politickom systéme? Sú jeho právomoci dostatočné alebo by mali byť silnejšie? Má byť prezident faktorom politickej rovnováhy?

Nielen na to sa moderátor Jozef Hübel pýtal politického analytika, konateľa agentúry POLIS Slovakia Jána Baránka.

Viac vo videu:

Blížia sa prezidentské voľby. Ich prvé kolo bude 23.marca, prípadné druhé kolo 6.apríla. 5 ročné funkčné obdobie Zuzany Čaputovej sa končí 15. júna a dovtedy bude známe meno novej hlavy štátu. Aká je politická klíma v našom štáte? Kto má najväčšie šance na zvolenie? Akú úlohu by mal plniť prezident v parlamentnom politickom systéme? Sú jeho právomoci dostatočné alebo by mali byť silnejšie? Má byť prezident faktorom politickej rovnováhy? Nielen na to sa moderátor Jozef Hübel pýtal politického analytika, konateľa agentúry POLIS Slovakia Jána Baránka.

Vitajte, TV BRATISLAVA – metropolitná TV



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.