28. septembra 2024

VIDEO: Ľuboš Blaha zverejnil ďalší dôkaz z tlačovky. Pozrite si to sami a pochopíte všetko o slovenských liberálnych médiách

PS EXTRÉMISTI V ULICIACH VOLAJÚ PO ĎALŠEJ VRAŽDE - KUCIAK NESTAČIL

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Pozrite si to sami a pochopíte všetko o slovenských liberálnych médiách, upozorňuje podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD) vo svojom príspevku na Telegrame a ako dôkaz priložil video.

Aha, čo sme zachytili. Pár minút pred tlačovkou Smeru si kameraman telefonicky pýta pokyny z redakcie, či ju má natáčať.

1. Znechutene spomína, že tlačovku bude viesť Blaha. Do dvoch sekúnd mu z redakcie prichádza odpoveď: Smer nie, Blaha nie. Môže sa zbaliť a odísť.

2. Len pripomínam, že išlo o zásadné vyjadrenie Smeru ku kontrarezolúcii, ktorú sme pripravili proti protislovenskej rezolúcii Európskeho parlamentu.

  1. Dírer z TA3 tejto téme venoval celú nedeľnú diskusiu, čiže nikto nemôže tvrdiť, že by išlo o okrajovú tému.
  2. Napriek tomu médiá hlavného prúdu svojich divákov odmietajú informovať o postoji najsilnejšej koaličnej strany. Lebo Blaha. Lebo Smer.
  3. A potom sa čudujú, keď niektoré redakcie označujeme za nepriateľské. Veď to je čistá nenávisť, ktorú voči nám predvádzajú.
  4. Pozrite si to sami a pochopíte všetko o slovenských liberálnych médiách. Oni sú hanba žurnalistiky.
  5. A čudujete sa? Vlastnia ich finančné skupiny ako J&T, ktoré si pakovali vačky na kšeftoch počas Matovičovej vlády. Celé Slovensko vie, kde má Pavlínka prachy.
  6. Iné médiá vlastnia iní oligarchovia. A všetci nenávidia Smer, pretože robíme politiku pre ľudí, nie pre nich.
  7. A obzvlášť nenávidia mňa, pretože hovorím pravdu na plné ústa. A bránim Slovensko pred opozičnými judášmi v EP, čo je najväčší hriech.
  8. Pýtam sa – kde je Mediálna rada? Tomuto hovoria objektívne a nezávislé vysielanie?
  9. Najväčší vládny klub má kľúčovú tlačovku a toto sa udeje pár minút pred ňou?
  10. Ale hlavne nezabudnite vyzývať vládu, vy neoliberálni pokrytci z EP, aby sme hlasné trúby oligarchov, ktoré eufemisticky nazývate médiá, brali vážne.

Zabudnite na to. Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.