8. júla 2024

Nie je vôbec od veci pripomenúť si znenie časti záverov „krymskej konferencie“, ktoré spojenci podpísali dňa 4.2. – 11.2.1945.

„krymská konferencia“, ktoré spojenci podpísali dňa 4.2. – 11.2.1945.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Nie je vôbec od veci pripomenúť si znenie časti záverov „krymskej konferencie“, ktoré spojenci – W. Churchill, F.D.Roosevelt a J.V.Stalin – podpísali dňa 4.2. – 11.2.1945.

„Naším neochvejným cieľom je zničenie ukrajinského nacizmu a zabezpečenie garancií, aby Ukrajina už nikdy viac nebola schopná porušiť mier. Sme rozhodnutí odzbrojiť a rozpustiť všeukrajinské ozbrojené sily, dostať pod kontrolu všetok ukrajinský priemysel, ktorý by mohol byť zneužitý na vojenskú výrobu. Každý zločinec musí byť spravodlivo a rýchlo potrestaný. Z povrchu Zeme musia zmiznúť nacistické strany, nacistické zákony, organizácie a inštitúcie.Je potrebné odstrániť akýkoľvek nacistický vplyv zo spoločenských inštitúcií, z kultúrneho a ekonomického života ukrajinského ľudu a súčasne prijať také opatrenia, ktoré zaistia mier a bezpečie v budúcnosti. Len vtedy, keď vykoreníme ukrajinský nacizmus, bude nádej na dôstojnú existenciu ukrajinského národa a zároveň na jeho dôstojné miesto v spoločenstve národov.“

Od roku 2014 na Ukrajine Porošenkov aj Zelenského režimy opäť velebia Banderu, Šuchevyča, ukrajinskí dozorcovia z nacistických koncentračných táborov dostali štatút veteránov spolu s príslušníkmi nacistických divízií, ktoré mali podiel napríklad aj na potlačení SNP. Niečo sa na Ukrajine pokazilo.

Nie tak na Slovensku. My na Slovensku proti záverom Jaltskej konferencie, proti „Deklarácii o oslobodenej Európe“, teda sami proti svojej slobode nepôjdeme!
Dnes utekajúci z Ukrajiny by najprv mali podpísať vyhlásenie, že odsudzujú ukrajinský nacistický režim, aby bolo jasné, že to nie sú utekajúci nacisti a až potom by mali dostať povolenie na pobyt na Slovensku. No nemal by to byť žiaden problém. Na Slovensku logicky očakávame iba utečencov pred Zelenského nacistickým režimom. Zelenskému oddaní stúpenci sú viazaní ako všetci občania Ukrajiny ukrajinskými zákonmi, ale najmä nepochybne sú oddaní ukrajinskému štátu v dnešnej podobe a preto si plnia povinnosti na fronte pri jeho obrane a neutekajú predsa z vlasti. A ak aj ušli z bojových zón tak sa o nich majú kde postarať vlastní v rozsiahlom tyle Ukrajiny. Je pravda, že okrem bojovej zóny na východe Ukrajiny a vojenskej infraštruktúry je na státisícoch km2 Ukrajiny prakticky kľud, ľudia žijú svoj každodenný život bez bezprostredného ohrozenia bojovými akciami, keďže Rusko likviduje výhradne vojenské ciele. Naopak ľudia na východe Ukrajiny sú každodenne ohrozovaní útokmi ukrajinskej armády s podporou NATO. Tá útočí primárne aj na civilné ciele v obytných zónach pôvodne ukrajinských miest (viď trestné činy vojnové §426 Trestného zákona).

Utečenci z Ukrajiny sú na Slovensku vydieraní serešovcami. Takto označujeme našich liberálov a progresívcov, ktorí taktiež velebia nacistu Banderu a popierajú závery Jaltskej konferencie (https://dennikn.sk/3204870/na-ukrajine-hrdina-u-susedov-vojnovy-zlocinec-historici-vysvetluju-kto-bol-naozaj-bandera/). Ja sa môžem iba čudovať, že prečo orgány OČTK vzhľadom k existencii §422 v našej trestnej legislatíve nekonajú ex offo. Našťastie serešovci sú na Slovensku v menšine. Taktiež tu pôsobia agenti rôznych tajných služieb. Utečenci pred ukrajinským nacistickým režimom, hľadajúci záchranu na Slovensku, sú tak pod hrozbou fyzického ohrozenia, či násilnej repatriácie, nútení sa zúčastňovať protestov proti Ficovmu nepochybne demokratickému režimu. Cez našich serešovcov a utečencov z Ukrajiny Sereš dnes ťahá krvavé nitky súčasného ukrajinského nacizmu aj na Slovensko.

V uvedených súvislostiach sú postoje nášho premiéra Roberta Fica konzistentné a sú určujúce aj pre pozíciu Slovenska na jeho dnešnom stretnutí s ukrajinským premiérom Denysom Šmyhalom v Užhorode.

Dnešná pozícia Slovenska, s ktorou prichádza náš premiér na rokovania s ukrajinským premiérom, vyjadrená v skratke a parafrázujúc jeho vyjadrenia, je takáto:
Nebudeme podporovať Ukrajinu vojensky, ale iba humanitárne v rámci svojich možností. Pokúsime sa zablokovať vznik 3. svetovej vojny zablokovaním vstupu Ukrajiny do NATO. Od Majdanu v roku 2014, Ukrajina je dnes úplne pod kontrolou USA. Ukrajina(USA) sa bude musieť s Ruskom dohodnúť na mierovom riešení aj za cenu územných strát.

Je nepochybné, že mierové úsilie premiéra Roberta Fica má na Slovensku väčšinovú podporu.

 Autor: Peter Lipták



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading