18. októbra 2024

Videa-Podla Kocába R. Fico navádza ruské rakety na festival Pohoda, ktorý sa konal v brutálnou vojnou zmietanom Kyjeve

Podla Kocába R. Fico navádza ruské rakety na festival Pohoda, ktorý sa konal v brutálnou vojnou zmietanom Kyjeve

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Festival Pohoda Loves Ukraine v Kyjive museli prerušiť pre vopred plánovaný falošný letecký poplach. Návštevníkov aj umelcov evakuovali. Robert Fico cez deň tvrdil, že „niet väčšieho popretia vojny na Ukrajine“, ako je dnešná Pohoda v centre Kyjiva.

Jednodňový festival organizuje Michal Kaščák, v kyjivskom klube Atlas okrem miestnych kapiel vystupuje aj pätica slovenských spolu s českým hudobníkom Michaelom Kocábom.

Festival Pohoda Loves Ukraine, ktorý sa konal v Kyjive, bol nútený skončiť skôr, než sa plánovalo, kvôli falošnému ohláseniu leteckého útoku. Organizátori festivalu museli z bezpečnostných dôvodov vyprázdniť priestor a požiadať návštevníkov a umelcov, aby sa vrátili do svojich hotelov. Tento festival je „najväčšou urážkou obetí vojny na Ukrajine“ a že je to „provokácia a zneužitie kultúry“.

Podujatie v Kyjeve je „festival politickej piesne zo Sorosových peňazí“ je výrok, ktorý použil predseda strany Smer-SD Robert Fico na tlačovej konferencii 27. januára 2024. Fico reagoval na to, že sa v Kyjeve konal medzinárodný festival slobody a demokracie, ktorý podporila Nadácia otvorenej spoločnosti Georga Sorosa. Fico tvrdil, že festival bol zneužitý na propagandu proti Slovensku a jeho vláde, ktorú označil za „najlepšiu v histórii“. Podľa Fica sa na festivale zúčastnili aj niektorí slovenskí politici a aktivisti, ktorí sa podľa neho zapredali Sorosovi a jeho záujmom. Fico tiež obvinil Sorosa z toho, že financuje opozíciu a médiá v Slovensku, aby podkopávali stabilitu a bezpečnosť krajiny.

Retardovaný Kocáb s výrazným otrasom mysle: „Fico navádza ruské rakety na Kyjev! Chcel, aby nám Putin poslal pozdrav a on ho naviedol na cieľ!
A pisálek z denníka N sa až roztriasol: „Je to vlastizradca, čo myslíte?“
Úplne, že nezávislá žurnalistika.

O 19:50 Organizátori pôvodne informovali, že podujatie predčasne ukončujú, no po odvolaní poplachu sa v programe rozhodli pokračovať.

Denník N/JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.