28. septembra 2024

Video-DUEL Michelko VS Cigániková – Drsná hádka o korupcii, Šimkovičovej, LGBTI aj znižovaní trestov

DUEL Michelko VS Cigániková - Drsná hádka o korupcii, Šimkovičovej, LGBTI aj znižovaní trestov

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


V ostrej debate sa stretli poslanci Jana Bittó Cigániková (SaS) a Roman Michelko (SNS). Jednou z hlavných tém boli prezidentské voľby. Zatiaľ čo SaS podporuje Ivana Korčoka, SNS navrhuje v prvom kole Andreja Danka. „Pokiaľ budú jeho preferencie aspoň na úrovni strany, tak ostane, pokiaľ budú podstatne nižšie, tak SNS podporí iného kandidáta. V prvom kole by Pellegrini od voličov SNS nedostal väčšinu hlasov. S Harabinom sa pokúsime spraviť pakt o neútočení,“ hovorí Michelko.


Bittó Cigániková tvrdí, že ide o hru SNS získať viac kresiel v koalícii. „SNS je strana s najrýchlejším množstvom korupčných káuz a idú kšeftovať aj v politike. Danko je smiešny, chcú sa len pricucnúť na ministerstvo,“ myslí si o prípadných zmenách v koalícii ak Pellegrini uspeje v boji o hlavu štátu.

Veľký spor prebieha aj o ministerku kultúry Martinu Šimkovičovú. „Je ľahký terč, ľudia tú petíciu podpisujú z pasie. Mala smolu, že sa stala terčom,“ obhajuje ju Michelko. Cigániková si myslí, že Šimkovičová nemá čo robiť na tomto poste. „Je symbol koalície, vyjadruje sa profašisticky. Hrá na rozoštvávanie a nenávisť v spoločnosti,“ udrela Cigániková. „Fašista je pre vás každý, kto má iný názor. Šimkovičovú odvolávanie len posilní,“ oponoval jej Michelko.

Startitup



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.