18. októbra 2024

Korčok reaguje na video Zoroslava Kollára. Čiastočná pravda ?

Korčok reaguje na video Zoroslava Kollára Čiastočná pravda ?

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Korčok nevie na uvedené video reagovať, ináč ako len zbytočným nič nehovoriacimi decentnými poznámkami čiže to absolútne nevyvracia je to len zásterka do neznáma. nemá to ako fakticky podložiť ničím že to nie je pravda. to čo píše sú nič nehovoriace bludy. prázdne mlátenie slamy s 0 reálnym základom a 0 faktami. Týmto statusom nahral iba Zorovi na ďalšie video, keďže vlastne potvrdil pravosť textu. a Zoro nespomínal jeho starého otca, ale otca. Prečo dal do príspevku screen z úradných záznamov a nie z dokumentu z 11.12.1985 s názvom „Záznam z obranného pohovoru“? Lebo sa tam píše: „Dnešného dňa som vykonal pohovor s čsl. občanom Ivan Korčok, nar. 4. 4. 1964, študentom VŠE Bratislava.“ ? Petr Pavel prešiel tiež previerkami, a tiež bol preukázateľne bol eštebák. Je smiešne ako sa oháňa spoluprácou v NATO.. nemal tieto previerky a nepracoval v NATO dokonca predsedu v NATO sám veľký český prezident Peter Pavel alias agent Pávek?? možno je to vlastne podmienka pri voľbe budúceho prezidenta. A ako si môže dovoliť kandidát na prezidenta označiť ľudí vo vlasti ktorú má reprezentovať že ,, žumpa” .. to je úroveň a vrchol arogancie

Ako rozpoznať klamárov a agentov štb, ktorí sa snažia zdiskreditovať pravdu o minulosti a súčasnosti našej krajiny. Títo ľudia nemajú žiadne dôkazy ani argumenty, len sa opierajú o nezmyselné tvrdenia a decentné poznámky, ktoré majú za cieľ zmiasť a odradiť čitateľov od hľadania pravdy. Ich cieľom je udržať si svoje postavenie a vplyv, ktorý získali vďaka spolupráci s komunistickou tajnou službou. Ako odhaliť ich klamstvá a manipulácie, a ako sa brániť proti ich pokusom o zneužitie vašej dôvery a rozumu.

V dnešnej dobe je veľmi dôležité vedieť, kto nám hovorí pravdu a kto nás klame. Bohužiaľ, existujú ľudia, ktorí sa snažia zamlčať alebo zdeformovať pravdu o našej histórii a súčasnosti, aby si zachovali svoje výhody a privilégiá. Títo ľudia sú často bývalí agenti štátnej bezpečnosti (štB), ktorí spolupracovali s komunistickým režimom a pomáhali mu potláčať a prenasledovať nevinných občanov. Teraz sa tvária, že sú demokrati a obhajcovia ľudských práv, ale v skutočnosti majú za lubom skryté záujmy a agendy. Ako ich môžeme rozpoznať a odhaliť? Ako sa môžeme ubrániť proti ich lžiam a manipuláciám?

Prvým krokom je byť kritický a informovaný. Nežerme všetko, čo nám títo ľudia ponúkajú ako pravdu. Skúmajme zdroje, fakty, dôkazy a argumenty, ktoré používajú na podporu svojich tvrdení. Porovnávajme ich s inými zdrojmi, ktoré sú nezávislé, objektívne a overené. Hľadajme rozpory, nezrovnalosti a chyby v ich rečiach. Nepodliehajme ich emocionálnemu vydieraniu, strašeniu alebo lichotkám. Majme na pamäti, že títo ľudia sú odborníci na klamanie a manipuláciu, pretože to robili celý svoj život.

Druhým krokom je byť opatrný a ostražitý. Nezdieľajme s nimi osobné informácie, kontakty, názory alebo plány. Nezapojujme sa do diskusií s nimi na sociálnych sieťach, fórach alebo blogoch. Nečítajme ani nepodporujme ich médiá, knihy, časopisy alebo weby. Nevolme ich do politických funkcií ani nezastávajme s nimi spoločné projekty. Nezverujme im svoju dôveru ani svoj rozum. Majme na pamäti, že títo ľudia sú nebezpeční a škodliví, pretože majú za sebou minulosť plnú zločinov a neprávostí.

Tretím krokom je byť aktívny a solidárny. Vyhľadávajme a podporujme ľudí, ktorí hovoria pravdu o našej minulosti a súčasnosti. Zdieľajme s nimi informácie, kontakty, názory a plány. Zapájajme sa do diskusií s nimi na sociálnych sieťach, fórach alebo blogoch. Čítajme a podporujme ich médiá, knihy, časopisy alebo weby. Volme ich do politických funkcií alebo spolupracujme s nimi na spoločných projektoch. Zverujme im svoju dôveru a svoj rozum. Majme na pamäti, že títo ľudia sú spoľahliví a prospešní, pretože majú za sebou minulosť plnú odvahy a spravodlivosti.

Zhrnutie: V tomto článku som vám ukázal, ako rozpoznať klamárov a agentov štB, ktorí sa snažia zdiskreditovať pravdu o našej minulosti a súčasnosti. Tiež som vám dal niekoľko tipov a rád, ako sa brániť proti ich lžiam a manipuláciám. Verím že spoločne dokážeme odhaliť a zastaviť klamstvá a manipulácie tých, ktorí sa snažia zničiť našu krajinu a našu budúcnosť.

Rudy

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Vyjadrene Korčoka

Minulý týždeň sa stalo mnoho vecí, z pohľadu prezidentskej kampane jedna zásadná: náskok Petra Pellegriniho sa oproti posledným prieskumom zmenšil na menej ako polovicu toho, ktorý mal. Nervozita samozrejme stúpa, takže je čas aktivovať žumpu.
Už niekoľko dní sa po internete šírili veľmi amatérsky zmajstrované hoaxy o tom, že som bol eštebák. Boli také primitívne, že na to ani nemalo zmysel reagovať. Cez víkend to ale dostalo nový rozmer a v priebehu pár minút boli všetkými dezinfokanálmi na siete vypustené údajné dokumenty, ktoré mám vraj vysvetľovať.
Tak vysvetlím:
1️⃣. Nikdy som s ŠTB nespolupracoval a to je opakovane potvrdené tým, že som mal previerky na „prísne tajné” vrátane previerky NATO, ktorú by som pri čo i len náznaku spolupráce s komunistickou tajnou službou nedostal.
2️⃣. Je nechutné, že žumpári do toho ťahajú aj môjho nebohého starého otca, tak len upozorňujem, že ten pán v tom údajnom dokumente má iné krstné meno aj dátum narodenia, ako môj starý otec.
3️⃣. Sedia len 2 veci, ktoré sa tam udávajú: že som sa „veľmi pozitívne vyjadroval o spôsobe života v kapitalistickom zahraničí” a ako som x-krát verejne povedal, uvažoval som o emigrácii. Áno, v spise sa píše, že som domov doviezol nepreclené tenisky, lebo to bol absolútne nedostatkový tovar – vďaka režimu obľúbenca aktuálnej koalície Gustava Husáka. Aj z toho je zrejme jasné, že akákoľvek moja spolupráca, nebodaj stráženie niečej emigrácie, je nezmyselné, keďže som bol prvý v rade s takýmito myšlienkami.
Za normálnych okolností by som na niečo takéto ani nereagoval, ale miera koordinovanosti akcie, keď od prvého videa ubehlo doslova pár minút a svoje príspevky k tomu mali všetky dezinfožumpy, ukazuje, že súperi sa v tejto kampani nebudú štítiť ničoho. Vlastne budú – budú sa cieľavedome vyhýbať normálnej férovej diskusii.
P.S. Kým si pravda zaviaže šnúrky, lož 4x obehne svet, tak vám budem vďačný za zdieľanie.

Ivan Korčok FB



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.