7. júla 2024

Dušan Jarjabek: Prezidentka predviedla morálnu zradu, všetko čo sa teraz deje na Slovensku, je tupý pokus o prevrat

Dušan Jarjabek: Hospodárenie Šimečkovej nadácie sa už preveruje

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Dušan Jarjabek, poslanec a člen SMER-SD, kritizoval prezidentku Zuzanu Čaputovú za jej postoj k súčasnej politickej kríze. Podľa neho prezidentka zlyhala v úlohe ochrancu ústavy a zradila svojich voličov. Tvrdí, že jej podpora opozičných strán, ktoré sa snažia zvrhnúť vládu Igora Matoviča, je súčasťou plánu na prevrat v prospech záujmov zahraničných mocností. Jarjabek varuje, že ak sa nepodarí obnoviť stabilitu a dôveru v demokratické inštitúcie, Slovensko sa ocitne v chaosu a izolácii.

Dušan Jarjabek poslanec a člen SMER-SD, ktorý sa v poslednej dobe vyjadruje kriticky k prezidentke Zuzane Čaputovej. V nedávnom rozhovore tvrdí, že prezidentka sa dopustila morálnej zrady, keď podporila protesty proti vláde. Podľa neho ide o tupý pokus o prevrat, ktorý má za cieľ oslabiť suverenitu Slovenska a podriadiť ho záujmom Európskej únie a NATO.

Jarjabek tvrdí, že prezidentka je len bábka v rukách zahraničných aktérov, ktorí chcú zničiť slovenskú národnú identitu a kultúru. Tvrdí, že prezidentka je protislovenská, protikresťanská a protirodinná. Tvrdí, že prezidentka je zodpovedná za rozklad spoločnosti, za šírenie lží a propagandy, za podporu nezákonných migrantov

Len spoločne dokážeme obnoviť morálnu silu a hrdosť národa. Tvrdí, že len spoločne dokážeme postaviť sa proti zlým silám, ktoré chcú zničiť naše Slovensko.

eReport/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading