8. septembra 2024

Ešte ani poriadne nezačal a už porušuje zákon. Politická agitácia, je nehorázne zneužívanie a porušovanie zákona o školstve, ktorý zakazuje politickú agitáciu v školách.

Korčok sa postaví nanajvýš na piedestál lží, cigánstiev a klamstiev. Korčok-„prezident“ bude stáť a padať na zapáchajúcej hore mediálneho hnoja.

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Politická neutralita je základným predpokladom kvalitného vzdelávania. Škola je miestom, kde sa mladí ľudia učia o spoločnosti, histórii, kultúre a hodnotách, ktoré formujú ich občiansku identitu. Škola by mala byť otvorená pre rôzne názory a diskusie, ale nie pre politickú agitáciu a manipuláciu. Škola by mala rešpektovať pluralitu a diverzitu, nie vytvárať konflikty a rozdelenie. Škola by mala podporovať kritické myslenie a zodpovednosť, nie slepú poslušnosť a podriadenosť. To je to, čo Korčok zjavne ignoruje.

Politika a škola sú ako voda a olej. Nemajú spoločné záujmy, ani spoločný cieľ. V škole sa má učiť, rozvíjať kritické myslenie a občiansku zrelosť. V politike sa často hľadajú len vlastné výhody, manipulujú sa fakty a vytvárajú sa konflikty. V škole by sa nemala robiť politická propaganda, ani nútiť žiakov, aby podporovali určitú stranu alebo názor. To je však presne to, čo chce Korčok. Chce, aby sa v školách oslavovala liberálna opozícia, aby sa kritizovala vládna koalícia a aby sa ignorovali problémy, ktoré trápia školstvo. To je nehorázne zneužívanie moci a porušovanie zákona o školstve, ktorý zakazuje politickú agitáciu v školách. Korčok by mal rešpektovať autonómiu škôl, profesionálnosť učiteľov a slobodu žiakov. Politika a škola nejdú dohromady. V škole sa má vzdelávať, nie vymývať mozgy deťom. To je jediné v com liberálny fašisti a USA análny alpinisti ako Korčok majstri.

Nebyť roku 1989 a zmeny režimu, nebol by som v diplomacii, povedal kandidát na hlavu štátu Ivan Korčok v jednej zo svojich predvolebných debát. Organizuje ich po celom Slovensku.

V Deň študentstva ako prví vyšli do ulíc študenti. A okrem iného chceli, aby sa odpolitizovala akademická pôda. Hrubo povedané: aby sa študentom neničili hlavy dejinami komunistickej strany alebo dejinami robotníckeho hnutia. Je to správne, na akademickú pôdu politika nepatrí.

Najmä nie v čase, keď o priazeň voličov bojujú kandidáti na funkciu prvého človeka štátu. Korčok sa bráni, že sa so stredoškolákmi iba rozprával iba o živote, alebo o tom, aby išli študovať do sveta, ale vrátili sa.

Urobme si skúšku Andrejom Dankom. Je tiež občiansky kandidát, do funkcie ho nominovalo najmenej 15-tisíc občanov. Jeho debaty s mladými ľuďmi priamo na pôde školy by boli v poriadku?

Predvolebná kampaň na školách je nezákonná. Dá sa totižto viac než len predpokladať, že Ivan Korčok hovoril so študentmi aj o politických témach.

Politika a škola nejdú dohromady. V škole sa má vzdelávať, aj mladí občania sa potrebujú zoznámiť s politickými princípmi, v škole sa však nesmie naháňať politická podpora.To však Korčok akosi nechce počuť. A pritom stačilo málo – študenti mohli prísť za Korčokom z vlastného záujmu na jeho míting. Keď však prišiel on za nimi do školy, to už je iná vec. Tam výhovorky neobstoja, veď chce byť prvý z celej krajiny. A tak by mal prvý dodržiavať nielen zákony, ale aj morálne princípy. Aspoň v tom predvolebnom boji.

1Pluska/Korčok FB/JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.