8. septembra 2024

Video-HEREDOŠ: Morálka, prebuď sa! Odvolajte Mikasa okamžite! Takto sme bojovali na MZ SR!

HEREDOŠ: Morálka, prebuď sa! Odvolajte Mikasa okamžite! Takto sme bojovali na MZ SR!

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Vážení občania,

dnes sme odovzdali Otvorený list na MZ SR Dolinkovej so žiadosťou o odvolanie Jána Mikasa z úradu. Takto sme bojovali a verejne som sa vyjadril spoločne s Vladom Kocianom. Pozrite si 7 minút.

Je absolútne neudržateľné – zatiaľ čo sú odvolávaní rôzni funkcionári, štátni úradníci, šéfovia sekcií či riaditelia nemocníc zo dňa na deň, častokrát bez udania dôvodu – aby Ján Mikas ďalej sedel na svojej pozícii ešte štyri mesiace od jesenných volieb 2023!

Za to, ako devalvoval občanov svojimi vyhláškami a ponížil naše práva, naše duše, naše zdravie, deti, naše všetko – za to musí niesť morálnu zodpovednosť.

Tento človek nehorázne pošliapal naše práva a slobody, bolestivo zasiahol naše životy počas pandémie a konal v rozpore s Ústavou SR, ktorá hovorí jasne:

„Štátne orgány môžu konať iba na základe ústavy, v medziach, ktoré určuje zákon.“

To hovorí ÚSTAVA SR, článok 2, odsek 2. Mikas porušil všetko čo sa dalo a nemá morálne právo ďalej sedieť na funkcii!

Má čakať odvolaný z funkcie na ďalší postup! Pani ministerka, kto mu kryje chrbát, že je problém konať?

Vytvoríme občiansky tlak na jeho odchod, zajtra 8.00 spúšťame verejnú (a veríme, že silnú) petíciu za odvolanie Jána Mikasa z úradu a ideme spoločne silne makať.

Toto je vec prvoradého občianskeho záujmu!

A takisto sme vyzvali Splnomocnenca vlády SR aby sa okamžite vo veci angažoval a prispel svojím tlakom na ministerku na to, aby Ján Mikas ihneď odišiel zo svojej pozície – ak má niekto veriť jeho „komisii“ tak bez toho úkonu nikdy dôveru občanov (ani členov komisie, ktorí neexistujú) nezíska!

Miro Heredoš
OZ VOĽNÁ ZÓNA



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.