8. septembra 2024

Pozdrav pre NAKA č 2. Vraj ste v pohode a máte pocit, že ste v závetrí…Juraj prežil, prežil vašu výnimočnú starostlivosť. Juraj je brat otráveného advokáta Almášiho.

Príprava likvidácie J. Almášiho. Čo sa našlo v ukrývanom spise

Zdielajte....


Milý pán N.,
chápem, že ste sa ocitli v ťažkej pozícii.
Išli ste pracovať k polícii a neočakávali ste, že Vám na obyčajnom obvodnom oddelení v Senci v posledný marcový deň pristane na stole práve podozrivá smrť kritika čurillovcov.
Chápem aj, že ste od úmrtia advokáta Almášiho prišli o ilúzie.
Aj tak si Vás však dovolím upozorniť na to, že ZOMREL človek, otec od rodiny, a že občas to chce občiansku odvahu splniť si povinnosti poriadne, napriek všetkým tlakom.
Dovolím si Vám napísať, čo by som na Vašom mieste v niektorých momentoch – keby sa nebodaj stali – urobila ja.
Po prvé by som spísala úradné záznamy.
Vždy.
Takže keď by nebodaj zrazu zavolal niekto z NAKA a pýtal by si práve časť spisu, ktorá by zaujímala páchateľa, nevyprávala by som o tom len ľuďom naokolo alebo svojmu šéfovi, ale spísala by som to do úradného záznamu.
Slúži Vám ku cti, že nie ste typ, ktorý (by) takej nehoráznej požiadavke vyhovel.
Chalani s morálnymi kompasmi si možno povedali, že by to vyzeralo kktsky, keby si tú časť spisu pýtali aj písomne a tak si písomne rovno vypýtali výrazne väčšiu časť spisu.
Prezradím Vám tajomstvo… troška som sa nad tým zamyslela a v istom kontexte tá ich požiadavka a jej záver vyzerá kktsky aj tak, ale to oni zatiaľ netušia… takže psst.
Detailne o tom hádam napíšem v niektorom z ďalších listov.
Po druhé… keby som nebodaj išla so svojimi obavami z neštandardných požiadaviek od NAKA za nadriadeným a ten by to zahral do autu, spísala by som o tom úradný záznam.
Po tretie… keby som dostala na stôl meno operatívca NAKA K.D. ako človeka prítomného na mieste úmrtia, rozhodne by som ho chcela vypočuť. Vy nie.
Prečo nie, pán N.?

Po štvrté… keby som dostala informáciu, že káva kúpená na pumpe, bola otrávená, bolo by mi jasné, že k otrave kávy došlo s vysokou pravdepodobnosťou na pumpe.
Šla by som si nožičky dolámať, aby som na pumpe hovorila so svedkami.
Garantujem Vám, že sa na tej pumpe dozviete také veci, že budete ešte v aute sedieť s otvorenou pusou a spracovávať, čo ste práve počuli.
Najčastejšie slovo bude: NAKA.
Tak snáď som Vám troška pomohla.
Prajem pekný deň… a začnite niečo robiť.
Ono to totiž začína vyzerať troška divne, keď ste ešte nezašli ani len na tú pumpu.
Chápem, že možno dúfate, že počkáte potichučky na záver pitvy, že to bola prirodzená smrť… ale aj keby nebola smrť jasným následkom amfetamínu, ale len chorobných zmien, ktorým amfetamín pomohol sa prejaviť… ešte vždy je faktom, že sa tu dostal amfetamín do kávy a do tela advokáta a to treba prešetriť.
A ešte treba, myslím si, prešetriť toto:
Advokátske spisy z miesta úmrtia boli zabavené bez prítomnosti zástupcu advokátskej komory alebo advokáta. Pri tom jeden advokát sa na miesto úmrtia snažil dostať. Nepustili ho tam.
Neexistuje žiadny doklad o zabavení advokátskych spisov. To predsa nie je normálne, pán N.
Minimálne do jedného advokátskeho spisu bolo nazerané Vašim nadriadeným. Ak nebolo, tak potom je na úrovni zázraku, že Váš nadriadený dokázal informovať pána sudcu Buvalu, že u seba má spis človeka, ktorého pán sudca Buvala súdi, bez toho, aby nahliadol do spisu a prečítal si to tam.
Nahliadať do advokátskeho spisu je pre policajta no-no (preklad: nezákonné).
Advokátske spisy sa po pár dňoch oficiálne objavili v trezore Vášho nadriadeného.
Auto mŕtveho bolo pred odvozom zapečatené, ale táto pečať bola porušená.
Počas obhliadky auta (neboli tam vtedy chlapci s morálnym kompasom?) chýbali všetky kľúče nebohého. Potom sa zázračne znovu objavili. To ste si fakt nevšimli?
Čurillovci mali pri rodine Almášiovcov svojho špeha. To netvrdím ja. To je info z iného spisu.
Keď Almášiovci vyšli na verejnosť s informáciami o podozrivej smrti ich otca a manžela, išli im už o dva dni „dolámať kosti“ dvaja muži pod vymyslenou zámienkou… Teda… oni hovorili, že im idú dolámať kosti…
Lenže to video ostrých chlapcov si pozrel asi 30 krát niekto, kto má troška cvičenejšie oči než bežná populácia.
Jeho skromný, laický odhad je, že boli ozbrojení zbraňami, ktorými sa kosti nelámu.
Ako znie paragraf o nebezpečnom prenasledovaní?
No a keď už sme pri prípade otrávenej kávy…
Ďakujem svedkom, ktorí sa ozvali a nie je im ľahostajné, čo sa v tomto prípade stalo a deje…
Čo mi pripomína…
Ďakujem aj za video z 31.3.2022.
(Aaaaa k*rva… ozvalo sa práve na NAKA.)

Savenna Monteloup FB



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.