5. októbra 2024

GP Maroš Žilinka naložil právnej analfabetičke zo Sas. „Namiesto vymetania diskusných relácií, by si mala radšej naštudovať zákon o prokuratúre.

GP Maroš Žilinka naložil právnej analfabetičke zo Sas.

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


GP Maroš Žilinka naložil ježibabe zo Sas s právnym bezvedomím Márii-ty si ten podvod spáchala. Tá by si namiesto vymetania diskusných relácií mala radšej naštudovať zákon o prokuratúre.

V reakcii na vyjadrenia poslankyne NR SR za stranu Sloboda a Solidarita (SaS) Márie Kolíkovej, ktorá obvinila generálneho prokurátora Maroša Žilinku z nekompetentnosti a zasahovania do práce prokuratúry, GP vydal stanovisko, v ktorom jej oponuje a poukazuje na jej právne nevedomie. Podľa GP je Kolíková zodpovedná za podvod, ktorý spáchala pri zrušení mimoriadnej kontroly prokuratúry v prípade novej súdnej mapy. GP tvrdí, že Kolíková porušila zákon o prokuratúre, ktorý jej neumožňuje zasahovať do priebehu kontroly. GP tiež kritizuje Kolíkovú za to, že sa nevenuje svojej práci, ale účinkuje v diskusných reláciách, kde šíri dezinformácie a poškodzuje dobré meno prokuratúry.


K dnešnému slovnému útoku poslankyne Národnej rady SR Márie Kolíkovej na generálneho prokurátora SR:
Pani poslankyňa, generálny prokurátor SR nenesie žiadnu zodpovednosť za legislatívny proces v Národnej rade SR a zákony ňou prijaté. Vždy som pri výkone funkcie a ochrane zákonnosti postupoval a budem postupovať v súlade s platnými a účinnými právnymi normami.


Preto absenciu odbornej a vecnej argumentácie nenahrádzajte politickými a emotívnymi výzvami a zavádzajúcimi slovnými útokmi či obvineniami z nekonania generálneho prokurátora, ktoré sú v rozpore s realitou, a ktoré znižujú vážnosť prokuratúry a generálneho prokurátora v očiach verejnosti.

Maroš Žilinka – generálny prokurátor SR



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.