8. septembra 2024

Video-Eduard Chmelár: Interview Tuckera Carlsona s Vladimírom Putinom je najzávažnejším rozhovorom posledných rokov

Eduard Chmelár kritizuje konferenciu Globsec za to, že sa nezameriava na mier a humanitárne otázky, ale na vojenské plánovanie a zbrojárske lobovanie.

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


•⁠ ⁠Interview Tuckera Carlsona s Vladimírom Putinom je najzávažnejším rozhovorom posledných rokov
•⁠ ⁠To najdôležitejšie odznelo na konci: výzva na mierové rokovania
•⁠ ⁠Ruský prezident realisticky opísal vzťahy Ruska a NATO za posledné desaťročia
•⁠ ⁠Jeho historický výklad je však zavádzajúci, preto vysvetľujeme, v čom je ukrajinský zápas za národnú a štátnu emancipáciu podobný so slovenským vývojom.

Sľúbená analýza rozhovoru s Vladimírom Putinom. Fascinuje ma, ako naši pisálkovia mudrujú, že Tucker Carlson bol vraj servilný a oni by s masovým vrahom rozhovor nikdy nerobili. No v prvom rade im by nikto takýto rozhovor neposkytol a ak áno, nezvládli by ho. Oni si totiž mýlia žurnalistiku s politickým aktivizmom a myslia si, že ak budú agresívni a drzí, ich názorová bublinka ich pochváli, akí boli hustí.

Umením novinára však nie je dourážať politika, ale dostať z neho čo najviac informácií. To nedosiahnete bezočivosťou. Byť prívetivý nie je slabosť, takáto taktika môže politika dokonca zmiasť. Toto umenie dokonale ovládal Michal Tvarožek, legenda slovenskej rozhlasovej žurnalistiky, ktorý si vytvoril s partnerom najprv dôveru a dostal z neho oveľa viac ako tí zakomplexovaní ukričaní sopliaci, ktorí si myslia, že čím viac štekajú, tým majú väčšiu autoritu a ak politika urazia, trpia ilúziou, že je to ich víťazstvo, hoci divák alebo čitateľ z toho nemal z informačného hľadiska nič, iba emotívnu show.

Tucker Carlson sa síce strácal v úvodnej historickej časti, bol trochu zmätený a nervózny, lebo to nečakal a nevedel adekvátne reagovať, pretože nie je historik, ale v politickej časti prinútil Putina povedať veci, ktoré ešte nikomu nepovedal. A pisálkov, ktorí by to nikdy nedokázali, zožiera iba závisť. Putin bol z jeho otázok viackrát nervózny, reagoval podráždene, ako som to u neho ešte nevidel. A záverečné vyústenie do výzvy na mierové rokovania robia z tohto interview jeden z najdôležitejších rozhovorov, ktorý píše dejiny. Jeho kritici to vôbec nespomínanú, čo len svedčí o ich nízkej profesionalite.

A napokon, ako to, že neprotestovali proti rozhovorom s takými masovými vrahmi, ako bol George Bush, Tony Blair či v minulosti Reagan alebo Nixon? Tí majú na rukách krv miliónov obetí a v porovnaní s nimi je Putin iba ich slabým žiakom. Už len samotný fakt, že dnešní žurnalisti napomáhajú cenzúre, je na zamyslenie. A vy ostatní, ktorí sa nebránite otvorenej diskusii a ktorých zaujíma, čo odkázal svetu jeden z najmocnejších ľudí na tejto planéte, v čom zavádzal a v čom naopak presne pomenoval problém, počúvajte:

Drobnohľad Eduarda Chmelára



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.