18. októbra 2024

Následok incestu šľachtickej,(ako sám tvrdí) rodiny, vševedko čo všadebol a všetkovidel, v skratke TÁRAJKO

Následok incestu šľachtickej,(ako sám tvrdí) rodiny, vševedko čo všadebol a všetkovidel, v skratke TÁRAJKO

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Generál Jozef Viktorín

Vševedko čo všadebol a všetkovidel, v skratke TÁRAJKO prezývaný Naď sa opäť raz rozhodol zaplniť mainstreamový priestor a dnes si na to vybral Aktuality. Skrátka a dobre – znova perlil. O čom?

Rozohňoval sa, ako je prepotrebné blokovať dopravu, zvolať generálny štrajk – čiže ako normálnym ľuďom znepríjemniť život, ale hlavne sa mu podaril husárksy kúsok s výrokom, že s novým šéfom SIS príde pre našich tajných k zablokovaniu informácií. Asi vie niečo viac ako samotné zahraničné tajné služby a možno sám na tomto „projekte“ pracuje.

Ešte smiešnejšie ako samotný tento názor, je jeho argument, prečo sa tak stane – skutočne sa podržte, lebo je to výrok hodný žiaka prvej triedy základnej školy: tie informácie budú blokované, pretože spojenci sa budú báť. Áno, čítate správne – spojenci sa budú báť.

Ešte nedávno som bol presvedčený, že prekonať perly ducha tohto pána sa nebude dať. A mýlil som sa – on prekonal sám seba. V zásade neprekvapil, len potvrdil, že ide o angažovanú osobu bez štipky odbornosti smerom k problematike obrany a bezpečnosti. A nič na tom nemení fakt, že ho bývalí premiéri posadili n stoličku ministra obrany a že prezidentka Čaputová takúto nomináciu prijala. Človek s takto neprofesionálnym úsudkom bol člen vlády a vrcholový reprezentant rezortu obrany. Až sa čudujem, že Ozbrojené sily nedokázal kompletne rozložiť. Takmer sa mu to podarilo, ale našťastie naša armáda má vlastnú a silnú integritu a prežila aj bačovanie Naďa na rezorte.

Aby bolo zrejmé (toto je odkaz Naďovi), spravodajské služby nie sú o dojmoch a pocitoch. Spravodajské služby sa neopierajú sa o názory skrachovaných politikov. Naopak, ich činnosť je postavená na čistej profesionalite a vzájomnom rešpekte. Naprieč celým partnerským spektrom.

Vašimi doslova nezmyslami v médiách spôsobujete pocit ohrozenia medzi ľuďmi. O to vám ale asi ide, však? Túto dezilúziu, ktorú sa snažíte vyvolať je obzvlášť nebezpečná v súčasnej bezpečnostnej situácii. Rozumiem, že vy osobne a v tandeme s pani prezidentkou robíte len to, kam siahajú vaše schopnosti – servilné posluhovanie „niekomu“ a niečomu“. Je do očí bijúce, že sa snažíte rozbiť niečo, čo má rokmi overené pevné pravidlá, systém a štruktúru. Svojimi rečami dokazujete, že vytváranie chaosu, vyvolávanie strachu je váš jediný záujem. A len vy viete pre koho a komu slúžite! Lebo Slovensku a Slovákom istotne nie. Toto občania nepotrebujú. Vy vlastne Slovensko a Slovákov doslova nenávidíte. Koniec koncov ste to dokázali svojim útekom do Čiech.

Len si uvedomte jedno – vaše štvanie ľudí má tiež svoje hranice. Ľudia vedia kto ste, čo ste a čo predstavujete. A tí, čo to nevedia, to rýchlo odhalia.Následok incestu



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.