2. júla 2024

Video- O voľbách prezidenta 2024 – JUDr. Štefan HARABIN a JUDr. Miroslav KAMENSKÝ

O voľbách prezidenta 2024 - JUDr. Štefan HARABIN a JUDr. Miroslav KAMENSKÝ

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Rozhovor JUDr. Miroslava Kamenského o prezidentských voľbách 2024 s JUDr. Štefana Harabina

Miroslav KAMENSKý: Dobrý deň, pán Harabin. Ďakujem, že ste si našli čas na tento rozhovor. Ako sa cítite pred prezidentskými voľbami, ktoré sa blížia?

Štefan HARABIN: Dobrý deň, pán Kamenský. Teším sa, že som tu. Cítim sa dobre a optimisticky. Myslím si, že mám šancu vyhrať a stať sa prezidentom Slovenskej republiky.

Miroslav KAMENSKý: Na čom zakladáte svoj optimizmus? Podľa prieskumov verejnej mienky ste na treťom mieste za Korčokom a bývalým premiérom Pellegrínim

Štefan HARABIN: Prieskumy verejnej mienky sú len manipulácia médií a politických protivníkov. Ja sa spolieham na podporu ľudí, ktorí chcú zmenu a lepší život. Ja som jediný kandidát, ktorý má skutočnú víziu pre Slovensko. Chcem obnoviť právny štát, zastaviť korupciu, chrániť suverenitu a tradičné hodnoty.

Miroslav KAMENSKý: Ako by ste konkrétne chceli dosiahnuť tieto ciele? Aké opatrenia by ste prijali ako prezident?

Štefan HARABIN: Ako prezident by som využil svoje právomoci na to, aby som menoval a odvolával sudcov, prokurátorov a iných ústavných činiteľov podľa svojho uváženia. Tiež by som využil svoje právo veta na zablokovanie zákonov, ktoré sú v rozpore s ústavou a záujmami Slovenska. A samozrejme by som bol hlasom ľudu a obhajcom sociálnej spravodlivosti.

Miroslav KAMENSKý: Nie je to príliš autoritatívny prístup? Neobávate sa, že by ste narazili na odpor parlamentu, vlády alebo občianskej spoločnosti?

Štefan HARABIN: Nie, ja som demokrat a rešpektujem princíp delenia moci. Ale tiež si myslím, že prezident musí byť silný a rozhodný v prospech národa. Ja nebudem podliehať tlaku zvonka ani zvnútra. Ja budem robiť to, čo je správne pre Slovensko.

Západoslovenská TV/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *