18. októbra 2024

Video-A – FAKTY JUDr. Miroslav KAMENSKÝ a Erika VINCOUREKOVÁ

A - FAKTY JUDr. Miroslav KAMENSKÝ a Erika VINCOUREKOVÁ

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


JUDr. Miroslav KAMENSKÝ a Erika VINCOUREKOVÁ sú dve osobnosti, ktoré sa zaujímajú o slovenskú politiku a majú svoje názory na prezidentské voľby 2024. V tomto videu sa pokúsia predpovedať, kto vyhrá súboj medzi dvomi najväčšími favoritmi: Petrom Pellegrinim a Ivanom Korčokom.

Pellegrini je bývalý premiér, ktorý sa preslávil svojou schopnosťou komunikovať s ľuďmi a riešiť krízové situácie. Je lídrom strany Hlas, ktorá je najväčšou opozičnou silou v parlamente. Pellegrini sa prezentuje ako sociálny demokrat, ktorý chce zlepšiť životnú úroveň Slovákov, podporiť verejné služby a zvýšiť dôveru v európske inštitúcie.

Korčok je bývalý minister zahraničných vecí, ktorý má dlhoročné skúsenosti v diplomacii Korčok sa profiluje ako liberálny konzervativec, ktorý chce posilniť bezpečnosť Slovenska, podporiť trhové reformy a udržať dobré vzťahy so spojencami.

Obaja kandidáti majú svoje silné a slabé stránky, svoje základné a potenciálne voličské skupiny, svoje výhody a nevýhody. Kto z nich má väčšiu šancu stať sa prezidentom Slovenska v roku 2024? Podľa KAMENSKÉHO a VINCOUREKOVEJ to bude závisieť od viacerých faktorov, ako napríklad:

  • aktuálnej politickej situácie a nálady spoločnosti
  • programových rozdielov a spoločných bodov medzi kandidátmi
  • schopnosti mobilizovať a osloviť voličov
  • mediálnej kampane a verejných debát
  • možných prekvapení a škandálov

V tomto článku sa budeme venovať každému z týchto faktorov a analyzovať ich vplyv na výsledok volieb. Na konci článku sa pokúsime dať odvážnu prognózu, kto vyhrá Pellegrini alebo Korčok.

Západoslovenská TV/JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.