2. júla 2024

Video- Štefan Harabin: Divadlo progresívnych satanistov okolo trestných noviel.

Štefan Harabin: Divadlo progresívnych satanistov okolo trestných noviel.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


  • Divadlo progresívnych satanistov okolo trestných noviel je označenie, ktoré použil Harabin na kritiku niektorých poslancov a sudcov, ktorí podporujú zmeny v trestnom zákone a súdnej reforme.
  • Harabin tvrdí, že tieto zmeny sú v rozpore s ústavou, ľudskými právami a kresťanskými hodnotami, a že majú za cieľ oslabiť nezávislosť súdnictva a zvýšiť vplyv politikov a lobistov na rozhodovanie sudcov.
  • Harabin tiež obviňuje svojich odporcov z toho, že sú zapojení do korupcie, organizovaného zločinu, pedofílie a satanizmu, a že sa snažia zničiť Slovensko a jeho národnú identitu.
  • Harabin sa často spolieha na konšpiračné teórie, neoverené informácie a osobné útoky, aby podkopával dôveryhodnosť svojich kritikov a získaval podporu svojich prívržencov.

Štefan Harabin je známy svojimi kontroverznými názormi na súdnictvo, politiku a spoločnosť. V minulosti sa vyjadroval proti Európskej únii, NATO, homosexuálom, migrantom a iným skupinám, ktoré považoval za hrozbu pre Slovensko. Teraz sa zameriava na novú cieľovú skupinu – divadlo progresívnych satanistov okolo trestných noviel.

Podľa Harabina ide o nebezpečnú sieť ľudí, ktorí sa snažia zničiť kresťanské hodnoty a morálku v spoločnosti. Tvrdí, že títo ľudia sa pod zámienkou umeleckej slobody a kultúrnej diverzity venujú satanistickým rituálom, propagujú násilie, drogy, pedofíliu a iné zvrátenosti. Harabin tvrdí, že má dôkazy o tom, že títo ľudia sú zapojení do organizovaného zločinu, korupcie a politického vplyvu. Tvrdí tiež, že títo ľudia sa snažia ovplyvňovať zákony a novelizovať trestný zákonník tak, aby oslabili ochranu života, rodiny a vlasti.

Štefan


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *