18. októbra 2024

Video: Fico je nula! Rozohnila sa veľká to pani herečka a M. Vášáryová. Pozrite si rozhovor dvoch 00

Fico je nula! Rozohnila sa veľká to pani herečka a M. Vášáryová. Pozrite si rozhovor dvoch 00

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Rozohnila sa veľká to pani herečka a niekdajšia diplomatka Magda Vášáryová.
Je úplne úžasné, ako diskutujú tí, ktorí volajú po slušnom Slovensku. Dehumanizácia a ponižovanie názorového oponenta a dokonca ich voličov, to je u nich na dennej báze.

Je úplne úžasné, ako diskutujú tí, ktorí volajú po slušnom Slovensku. Dehumanizácia a ponižovanie názorového oponenta a dokonca ich voličov, to je u nich na dennej báze. Tento problém nie je len o jednotlivcoch, ale aj o systéme, ktorý umožňuje takéto správanie.

Ale kto to hovorí? Tá pani Vášáryová, čo po 89-tom je veľká antikomunistka, no najväčšiu kariéru urobila práve za komunizmu? Tá, o ktorej je dôvodné podozrenie, že podpísala Antichartu dokonca až dvakrát, no teraz to vehementne popiera? Tá veľká to herečka, ktorá vedela dať aj silné herecké polohy, ale zvyčajne to bolo aj so zverolekárskym prídavkom, teda výstavou bobrov a kôz?

Celý rozhovor

Prezident 2024: Pomoc či protiváha vláde? Diskusia Dzurindu a Vášáryovejú/SME

A čo je na tom najvtipnejšie? Nuž, že kým Vášáryová na tejto diskusii SME vysvetľuje, aká je Fico veľká nula, tak vedľa nej sedí nikto iný ako Mikuláš Dzurinda. Aké príznačné! Lebo keď si sadne Vášáryová vedľa Dzurindu, tak sa mi pred očami neobjavuje nič iné, ako dvojčíslie toalety.

Marek Kurta/JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.