2. júla 2024

Video-JUDr. Štefan HARABIN a JUDr. Miroslav KAMENSKÝ. Konečne normálna televízia a normálny moderátor

JUDr. Štefan HARABIN a JUDr. Miroslav KAMENSKÝ

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Pán JUDr. Harabin je kandidát, ktorý by mohol mať významný vplyv na Slovensko. Jeho skúsenosti a právnické pozadie by mohli pomôcť pri zlepšovaní právneho systému. Je dôležité, aby sme mali prezidenta, ktorý sa zaujíma o právny štát a jeho rozvoj.

Pán JUDr. Štefan Harabin je slovenský právnik, súdny sudca a politik. Jeho skúsenosti a právnické pozadie by mohli mať významný vplyv na Slovensko. Harabin pôsobil vo funkcii predsedu Nejvyššího soudu Slovenskej republiky počas dvoch termínov (1998–2003 a 2009–2014) a bol ministrom spravodlivosti od roku 2006 do roku 2009.

Harabin absolvoval Právnickú fakultu Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Začal svoju súdnu kariéru ako sudca na skúšku na krajskom súde v Košiciach v roku 1980. O tri roky neskôr sa stal profesionálnym sudcom na okresnom súde v Poprade. Po revolúcii pokračoval vo svojej práci ako sudca na krajskom súde v Košiciach, kým nebol zvolený za Nejvyšší soud Slovenskej republiky v roku 1991. V rokoch 1998 až 2003 bol predsedom Nejvyššího súdu a zároveň prezidentom Sudcovského koncilu Slovenska, ktorý bol založený v roku 2001. Následne slúžil ako minister spravodlivosti a podpredseda vlády v prvej vláde Roberta Fica od 4. júla 2006 do 23. júna 2009.

Západoslovenská TV

V roku 2019 neúspešne kandidoval na post prezidenta Slovenska. Jeho kampaň sa zakladala na „tradičnej slovenskej kultúre založenej na kresťanstve a rodine, tvorenej mužom-otcom a ženou-matkou“ a odmietal „rodovú ideológiu“.

JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *