28. júna 2024

Michal Zoldy: ROBERT FICO SA STAL HRDINOM

Eduard Chmelár: ROBO, VRÁŤ SA, CHÝBA TOMU VEDENIE!

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


S plnou vážnosťou, s vedomím morálnej a novinárskej zodpovednosti za to, čo tu teraz napíšem o tom, čo sa stalo v stredu na poludnie v Handlovej, vyhlasujem, že sa premiér Robert Fico stal hrdinom Slovenskej republiky.

V oboch prípadoch, a vy viete, ktoré mám na mysli, čiže nech to v Banskobystrickej nemocnici skončí na ARO tak alebo onak, a my si želáme, aby to dopadlo dobre, sa premiér Fico stal po piatich výstreloch v Handlovej hrdinom. Vie o ňom celý svet. Štvaný dlhé roky svorkami politikov, médií, policajnými orgánmi a mimovládkami temer od začiatku tohto tisícročia, a v obludnej miere predovšetkým počas jeho tri a polročného pôsobenia v opozícii, sa nakoniec ako obeť zákerného atentátu z rúk vyhecovaného levického politického atentátnika stal Robert Fico v našom štáte národným hrdinom.

Áno, je to tak. Toto si zrejme doteraz uprostred dramatického diania týchto dní zatiaľ nik nestihol do dôsledkov uvedomiť a vysloviť to, ale premiér Fico je od stredy tohto týždňa už nielen žijúcou slovenskou morálnou a politickou legendou, ale aj hrdinom. K takým postavám a osobnostiam slovenských dejín ako boli generáli Viest a Golian, Rastislav Štefánik, Ľudovít Štúr a Alexander Dubček tento týždeň pribudol aj Robert Fico. Už dnes je nezmazateľne zapísaný tak do súčasnosti, ako aj do moderných dejín nášho stredoeurópskeho štátu, a v nich aj navždy zostane.

Môžu Ficovi zúriví neprajníci a fanatickí nepriatelia nadávať a škrípať zubami koľko chcú, sami to spôsobili svojím správaním a konaním. Už sa to neodstane! Premiér Robert Fico, rodák z Topoľčian, je od pätnásteho mája 2024 národným hrdinom. Verím, že sa lekárom v povstaleckej Banskej Bystrici podarí zachrániť jeho život a zdravie a postrelený a zotavený premiér sa bude môcť čo najskôr vrátiť k svojej zodpovednej práci. Nevráti sa však už iba ako obyčajný uzdravený premiér, ale ako hrdina! Uvedomuje si to Slovensko? Malo by! Ja áno.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *