28. júna 2024

Samozvaný ,,bezp. expert“ Bránik, klame v prípade Kuciakovej vraždy.

Kto je "odborník" na bezpečnosť R. Bránik? Odborník na želanie?

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Proukrajinský samozvaný ,,bezpečnostný expert“ Bránik, mútil vodu aj v prípade Kuciakovej vraždy.

Kvôli čomu sa snažil odvádzať vyšetrovanie rôznymi vymyslenými smermi vtedy a zjavne aj teraz okolo atentátu na Roberta Fica, pričom bol cez FB priateľstvo prepojený na manželku pro ukrajinského čaputovca Cintulu, ktorý spáchal tento krvavý zločin?

Národná kriminálna agentúra začala trestné stíhanie pre podozrenia z neoprávneného zásahu do počítačového systému a korupcie. Tieto podozrenia súvisia s procesom pridelenia prípadov sudcom Najvyššieho súdu, ktorý sa odohral niekoľko týždňov po vražde investigatívneho novinára Jána Kuciaka v februári 2018.

Publicista Radovan Bránik totiž v rozhovore pre český portál Aktuálně.cz spojil vraždu práve s manipuláciou elektronickej podatelne. Vtedajšia predsedníčka Najvyššieho súdu preto obratom podala trestné oznámenie.

Šéfredaktor Aktuality.sk Peter Bárdy vtedy vylúčil, že by J. Kuciak preveroval podozrenia o korupcii pri prideľovaní prípadov sudcom Najvyššieho súdu.“


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *