26. júna 2024

Bánoci – atentát na Fica. Úpadok Slovenska a mentálna žobrota

Bánoci - atentát na Fica.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Bánoci o atentáte na Fica. G. Šoroš, úpadok Slovenska, pseudoautority a mentálna žobrota.

Bývalý dekan Trenčianskej univerzity po rokoch prehovoril – atentátom na Fica sa prejavil fašizmus. Pripravujeme sériu vedecko-analytických rozhovorov a vám ďakujem za podporu https://www.ginn.press/podpora Na Alžbetinej ulici v Košiciach je Centrum aplikovanej systémovej analýzy a prognóz, kde sa stretávajú rôzne osoby z akademickej, podnikateľskej aj politickej scény, aby diskutovali o rôznych spoločenských problémoch a riešeniach. Natrafil som na mimoriadne vzdelaného a nadaného bývalého dekana Trenčianskej univerzity,ktorý celý život zasvätil vzdelávaniu a mládeži a nepoddal sa rôznych príkazom či korupčným nástrahám. Bol dlhodoby kritiky pôsobenia Georga Soroša a jeho vplyvom na štátne systémy.

Pán Bánoci je autorom mnohých vedeckých štúdií o vývoji a riadení spoločnosti, ktoré sa ale nestretli s pochopením, lebo nešli do scénara mocným. Tu je prvý rozhovor a ďalšie pripravujeme.

Martin Daňo / GINN


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *