28. júna 2024

Cintula osamelý vlk? Naopak, je členom krvilačnej vlčej mega-svorky.

Cintula nebol vo svojej nenávistnej protificovskej aktivite sám

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Už pár hodín po atentáte na Fica povinne vyjadril nad týmto zločinom poľutovanie kadekto. Medzi inými aj pán Matovič, šéf hnutia Slovensko. Neurobil to však prvoplánovo. Skutočným cieľom jeho vyjadrenia nebol súcit s obeťou, ale krvilačný útok na jedného z jeho momentálne najväčších nepriateľov: na Šutaja Eštoka. Cintula nemohol cítiť ako osamelý vlk. Naopak, bol členom obrovskej a obrovsky motivovanej vlčej mega-svorky.

Akosi to v tej mediálnej trma-vrme zaniklo, no Matovič bol prvý, ktorý ihneď po atentáte obvinil zo smutnej udalosti ochrankárov, policajtov a najmä ich hlavného vedúceho – ministra vnútra Šutaja Eštoka. Matovič bol prvý, kto nekompetentnosť takmer až spolupáchateľstvo na atentáte hodil na krk nenávideného Šutaja Eštoka. Až následne si túto tézu začala všímať bulvárna protivládna mediálna partia, Zavetrila, že by atentát na Fica mohla využiť na likvidáciu dôležitého člena vlády. A až potom, po Matovičovi a médiách začali spochybňovať kompetentnosť Šutaja Eštoka a rozbehli výzvy na „vyvodenie politickej zodpovednosti“ aj opoziční politici. Dnes je už volanie po abdikácii Šutaja Eštoka takmer všeobecným uzáverom každej opozičnej úvahy v každom opozičnom médiu. Zatiaľ sa síce vec zakrýva pod akési vyšetrovanie, no jeho výsledky sú už opozičným médiám a politikom dávno jasné. Šutaj Eštok musí byť vinný. Šutaj Eštok musí byť ukrižovaný. Osobitne potom čo sa fakticky stal šéfom strany Hlas SD.

Priatelia, všimli ste si, kto stále ťahá nitky v slovenskej politickej realite

, najmä v tej opozičnej ? Benjamínko Šimečka ? Či poplašený povrchný propagandista Grohling ? Ani náhodou. Témy opozičného diskurzu stále nahadzuje, -voľby nevoľby, – skúsený politický marketér Matovič. Matovič z prítmia rohových parlamentných lavíc vypúšťa balóniky, inseminuje ostatné opozičné strany a médiá, – a oni potom ponúkajú -slušne naservírované, – tieto jeho duchovné produkty verejnosti. Veru tak. Nie Šimečka, nie Grohling, nie Naď…ale skúsený dezinformátor Matovič !

V prípade „viny“ Šutaja Eštoka sa dnes už veci dostali do takej podoby, že ministrovi vnútra sa už nepripisuje iba „pomalý a neprofesionálny zásah nekvalifikovanej ochranky“ ale dokonca hlavná vina za atentát ako taký. Podľa tónu aktuálnych vyjadrení opozície nebol atentát na Fica motivovaný opozičným hecovaním más, ale ho vyprovokovali nekvalifikované kroky polície a úradu na odchranu ústavných činiteľov. Cintula bol zvedený ľahkosťou realizácie útoku. Fica mu ponúkali na zlatom podnose. Nebol rozhodnutý zabiť ho, iba mu „ublížiť“, ba asi ani to. Lajdáckosť polície a ochranky ho doslova vohnala do náručia zločinu. Cintula je vlastne v celej veci tiež len akási obeť, -obeť nevyhnutnosti okolností. – Chudák Cintula. Nechtiac sa stal spolu s ochrankou súčasťou skupiny, ktorá vykonala nešťastný akt. Obviňovať zo všetkého zlého, čo sa v Handlovej odohralo iba Cintulu je potom podľa podprahového posolstva opozície veľmi veľmi nespravodlivé.

Matovič má však v tomto reťazci konšpirácií či špekulácií v jednom predsa len pravdu.

Cintula nebol osamelý vlk. Minister vnútra Šutaj Eštok a OČTK príliš predčasne skonštatovali, že konal sám, izolovane, -a odvodili z toho nemožnosť možnej policajnej prevencie.

Dnes už Šutaj Eštok, GP i OČTK svoj u charakteritiku Cintulu ako osamelého vlka dpolnili o ďalšie možnosti. A tým de facto opravili. Cintula naozaj nebol osamelý vlk. Na rozdiel od vraha z Teplárne si sám, iba za pomoci internetu nevymyslel nepriateľa. Nepriateľa mu dennodenne už roky ponúkali a ponúkajú opozičné médiá, opoziční politici a demonštranti na opozičných zhromaždeniach. Tu, medzi tisíckami rovnako zmýšľajúcich a rovnako rozhnevaných ľudí sa Cintula nemohol cítiť ako osamelý vlk. Naopak, bol členom obrovskej a obrovsky motivovanej vlčej mega-svorky.

Cintula na opozičných akciách neindukoval do seba iba nenávisť

Existujú podozrenia, že Cintulovi pri jeho hroznom čine naozaj niekto aj reálne pomáhal. Ten niekto mu zhotovoval profesionálne transparenty /štandardizované, aké opozícia používala dokonca aj v Prahe/, zásoboval ho informáciami o mieste a čase Ficových verejných vystúpení, – no a napokon, keď Cintula svoj čin dokonal, upravil jeho osobné statusy na sociálnej sieti. /Správca siete zrušil Cintulovo konto až neskôr-a to s manipulovaním so statusmi nijako nesúvisí/. Manipulácia s cudzími statusmi nie je úplne ľahká záležitosť. Nemohol ju robiť len tak nejaký člen rodiny, ale profesionál.

Napokon ešte jedna vec. Spočiatku dostal Cintula akúsi nepríliš rafinovanú advokátku ex offo. Už ju nemá. Dnes má k dispozícii drahého a schopného advokáta /možno skupinu advokátov v pozadí/. Toto by si osamelý vlk sám zadovážiť nedokázal. Svorka mu aj tu asi pomohla.

Netvrdím, že opoziční aktivisti z Cintulovho okolia boli s plánom atentátu oboznámení. Ba vôbec už netvrdím, že mu pri realizácii atentátu pomáhali. Boli to pravdepodobne iba členovia akejsi suportívnej sociálnej skupiny, ktorá sa vzájomne hecovala vo svojom opozičnom odboji. Cintula ich s reálnym plánom atentátu asi neoboznámil. Chcel ich ním prekvapiť, ohúriť, chcel sa stať ich hviezdou, romantickým poetickým martýrom.

Tak či onak, Cintula nebol vo svojej nenávistnej protificovskej aktivite sám.

NEBOL OSAMELÝ VLK. Bol súčasťou svorky, v ktorej zatúžil byť ALFASAMCOM. Podarilo sa mu to ? V istom zmysle áno. Bohužiaľ. Dovoľte na záver malý prílepok. Netvrdím, že sa polícia a ostatné zložky nepodieľali na uľahčení hrozného činu proti Ficovi. Podieľali, ale inak, ako to vymyslel Matovič a opozícia. Polícia, NAKA, NBÚ…no najmä a predovšetkým SIS nedostatočne získavali a spracovávali informácie z protivládnych mítingov. Prečo ? Lebo sa báli a boja opozičných obvinení z policajného štátu. Lebo mali podľa vyjadrení MV SR rozbitý jednotný systém výmeny a integrácie informácií.

Nazdám sa, že pokiaľ by – falošný škrek demokratov sem, falošný škrek tam, aplikovali na protivládnych mítingoch /od októbra 2023/ program na rozoznávanie tvárí a identifikáciu chronických – v prvých radoch s transparentmi stojacich demonštrantov- aktivistov, vedeli by, kto tvorí pouličnú úderku opozície. O jej členoch bolo potom potrebné zistiť, čo píšu na sociálnych sieťach, aké schôdzky navštevujú, s kým sa stretajú, či nemajú záznamy o násilnej trestnej činnosti, priestupkoch, konfliktoch… – a či napríklad náhodou nevlastnia strelné zbrane. Ak by takto príslušné zložky, -počnúc SIS a končiac NAKOU postupovali aj v prípade Cintulu, mali by sme možno o jednu nepeknú udalosť v slovenskej politickej histórii menej.

-MOŽNO. Lebo ak ide o ľudské správanie, nikdy sa nič nedá úplne vylúčiť. Ide však o to, aby sa pravdepodobnosť výskytu zla znížila na minimum.

Autor: dedic


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *