28. júna 2024

Úbohý hejter J. Lenč & Mimi Šrámová. Skóre 9000 ku 15 miliónom

Úbohý hejter J. Lenč

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


One tajm v relácii u Mimi, next time na FB proti Mimi „Nezávislý politológ“ Jozef Lenč s viralitou 9 tisíc videní, ktorému na univerzite v Trnave asi málo platia, sa rozhodol prispieť k spoločenskému zmieru v nedeľu ráno namiesto rannej kávičky hejtom voči mojej osobe.

Popri hejte Jožko zároveň vypustil najväčší oxymorón v čase zmieru po atentáte na premiéra, že sa mu nepáčia moje zmierlivé relácie a otázky na hostí. K tomuto všetkému ponúka Jožko ako bonus pro bono kádrovanie delegácií a novinárov na zahraničných pracovných cestách ministra zahraničia. No neber to, takýto komplexný balíček. Za zmienku stoja aj komentáre a lajkovači tohto úbohého hejtu, Dibáková, Káčer, Ždársky, Cocherová, Kubina, Jančkárová, Rizman…

Ešte by ma zaujímalo, ako ja môžem za nenaplnené životy a kariérne frustrácie týchto nad-ľudí…
Zaujímavé, že Jožkovi nevadí chodiť každý mesiac do relácie ku komunálnemu politikovi a účastníkovi protestov pred Bonaparte Šimonovi Ždárskemu.

Respektíve, podľa čoho Jožko selektuje občianske platformy na Youtube? Že som si vytvorila YT kanál, a že ku mne politici radi chodia? A že to má 15milióniv videní? To asi tiež o niečom svedčí…že čo ľudia chcú pozerať…Čo vy nato, Jožko? Kde sú vaše analýzy mediálneho trhu, ponuky a dopytu?
Púchovský u Spišiaka nevadí? Ani jeho aktivity? Len ja vadím u Ševčíka? Akým metrom meriate, Jožko? Veď prezraďte vaše kritériá..A načo ste potom boli u mňa v relácii, keď ma neuznávate? Btw toľko videní, koľko ste mali u mňa, ste nikde inde nemali. Ešte by ma zaujímalo, či napríklad dnešná zmierlivá diskusia Jančkárovej s pani prezidentkou vo verejnoprávnej RTVS je teda ta správna, nezmierlivá a kritická novinárčina, ktorej sa „pánovi politológovi“ tak žiada.

Tu sa proste v nedeľu ráno niekto zobudí namosúrený na celý svet a namiesto dobrej kávičky sa rozhodne spoločnosť „upokojiť“ tým, že začne šíriť hejt, oheň a síru a tým ma vystaví ďalším hejtom? Výborne, gratulujem. Čítali ste si komenty podnecujúce ďalšiu nenávisť? Ste s tým spokojný čo ste dosiahli, že mi ľudia u vás na profile nadávajú? Budete spokojný, keď budú na mňa strieľať? Chránime len ľudí z mainstreamu, z alternatívy nie? Chudák študenti tohto lumena. O tom, čo sa o ňom hovorí na fakulte, pomlčím.

Jožko, je krásne počasie, veď si choďte dať kolečko kolo domu, alebo si choďte nazbierať jahôdky do samozberu, pomôžete tým svojmu duchu aj telu. Veď nerobte hanbu vašej univerzite, namiesto šírenia nenávisti by ste mali ísť príkladom a neeskalovať napätie. To by si však vyžadovalo istú mieru IQ a EQ.
Hešteg: Nebuď ako Jožko, neeskaluj, upokojuj.

Mimi Šrámová


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *