8. septembra 2024

E. Chmelár: najslávnejší konzument krabicového vína

dnešný komentár Petra Schutza s názvom Demokrati majú dezorientovanú stratégiu. Obráti sa vám žalúdok.

Peter Schutz najslávnejšieho konzumenta krabicového vína

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


„Za dva týždne bude Robert Fico behať po úrade vlády. Zotaví sa veľmi rýchlo.“ (Peter Schutz, 17. mája 2024)

Dnes uplynuli dva týždne od atentátu na predsedu vlády a ja sem dávam tento výrok najslávnejšieho konzumenta krabicového vína iba preto, aby som upozornil, akí psychiatrickí pacienti sú dnes v pozíciách elitných komentátorov slovenských denníkov. A kladiem si otázku, prečo by mal politik alebo ktokoľvek iný rešpektovať takýchto šialencov zrelých na hospitalizáciu do nejakého detenčného ústavu. Tým skôr, ak nemajú žiadne nároky na kvalitu a etiku svojej práce. Oni si ešte stále myslia, že majú autoritu ako Egon Ervin Kisch, Bob Woodward alebo prinajmenšom Laco Novomeský. V skutočnosti je to polovzdelaná cháska bez morálky a intelektu (česť výnimkám), ktorá má na dianie v spoločnosti neprimeraný vplyv.

Denník N napríklad spísal svoje podmienky na spoločenské zmierenie. Z desaťbodového plánu sa len dve vágne dotýkajú novinárov, drvivá väčšina sú však požiadavky na politikov. Je to rovnako arogantná reakcia bez štipky empatie ako nedávne vyhlásenie šéfredaktorov slovenských médií, ktorí vyzvali politikov, aby prestali rozdeľovať spoločnosť – ani slovo o vlastnej zodpovednosti, ktorú im len tak mimochodom pripisuje väčšina spoločnosti (podľa prieskumu agentúry SANEP). Niet dôvodu našľapovať okolo takýchto „novinárov“ po špičkách. Tým skôr, že používajú vulgárne urážky, ktoré by v zodpovedných médiách neprešli cez žiadneho editora. Seriózny vydavateľ by takýchto hulvátov vyhodil na hodinu. Treba vedieť, že Peter Schutz, ktorý v poslednom komentári denníka Sme fanaticky odmieta zmierenie a zaslepene presviedča, že „spoločenská polarizácia nemá alternatívu“, nie je súčasťou riešenia, ale problému.

Eduard Chmelár



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.